Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Megan Fox en Machine Gun Kelly reageren op de break-upgeruchten met een heleboel PDA

Eerder schreven we over het gerucht dat de relatie tussen Megan Fox en Machine Gun Kelly over zou zijn. Is de twin-flame dan echt gedoofd? Ze zouden niet Megan Fox en MGK zijn als ze niet op geheel eigen wijze korte metten maakten met de roddels. Gisteren zijn ze gespot en zoals je kan raden kwam er een heleboel PDA aan te pas.

De twee konden niet van elkaar afblijven.

Fans denken dat Megan Fox en Machine Gun Kelly uit elkaar zijn

Gisteren dacht de hele wereld nog dat het koppel uit elkaar was en dat er geen epic wedding zou komen. Doordat Megan zich anders gedroeg op Instagram leek het er héél even op dat de romance ten einde was.

Waar ze ons normaal spamde met foto’s van haar en MGK, staat ze nu voornamelijk alleen op de foto. Ook de legendarische sexy foto’s met Kourtney die ze deelde zijn voor veel fans het bewijs: dit is single-girl content. En dat terwijl ze vorig jaar nog ten huwelijk werd gevraagd?!

Voor veel fans was dit een duidelijik signaal: Megan en MGK zijn geen stel meer.

De twee reageren op de break-upgeruchten met een heleboel PDA

Maar niets bleek minder waar – thank the lord. Megan en MGK zijn gespot tijdens een lunchdate in Brentwood, California. En ja, de twee showden veel PDA – as they should.

TMZ schoot de beelden in Brentwood en je bekijkt de foto’s hier.

Ze hadden armen om elkaar heen en waren totaal niet schuw voor de camera. Grote kans dat het stel even aan de wereld wil laten zien dat her he-le-maal niets aan de hand is. Geen trouble in goth-paradise voor deze twee. Wij zijn blij dat ze nog samen zijn en dat de speculaties op niets gebasseerd zijn, want hoe legendarisch gaat hun bruiloft worden?

Wow! Kendall Jenner post deze sexy nude op Instagram na haar break-up met Devin Booker

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.