Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 13 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Bridgerton-fans zeggen allemaal hetzelfde over Anthony Bridgerton in de trailer van seizoen 2

Afgelopen donderdag kwam eindelijk de officiële trailer van het tweede seizoen van Bridgerton uit. Hoewel we al wat teasers kregen van Netflix zijn dit de eerste beelden die een goede indruk geven van seizoen 2. Natuurlijk waren fans er snel bij om de trailer eens goed te analyseren en ze zeggen allemaal hetzelfde over Anthony Bridgerton.

Ze spotten een wel hele bekende referentie.

Bridgerton seizoen 2

Het duurt niet lang voordat je weer van Bridgerton kan genieten. Na het succes van het eerste seizoen gaat seizoen 2 van Bridgerton op 25 maart in première. Het lijkt erop dat fans na het zien van de trailer niet meer kunnen wachten tot de serie online komt en wij snappen wel waarom. Als we de trailer mogen geloven wordt seizoen 2 namelijk een seizoen vol liefde en drama. Wij kijken ernaar uit!

In de trailer zien we hoe de knappe Anthony Bridgerton opzoek is naar een waardige vrouw. Dit lijkt een moeilijke opgave te zijn, want het lijkt erop dat hij zijn hart aan twee verschillende vrouwen (zussen!!) geeft. Het is in ieder geval duidelijk dat fans elk laatste detail in de nieuwe trailer hebben bestudeerd en ze zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over Anthony Bridgerton.

De nieuwe foto’s van Bridgerton seizoen 2 zijn alles wat je vandaag wilt zien

Anthony Bridgerton

Het moment in kwestie werd onthuld in de nieuwste trailer, die pas drie dagen geleden werd uitgebracht. Daarin loopt Anthony op het indrukwekkende staatsterrein met Edwina en Kate, wanneer hij over Edwina’s hond struikelt en in een meer valt. Als hij uit het water komt, wendt Kate zich snel tot haar zus en zegt: “Come, it is not proper to stare.”

Toch kunnen de twee zussen hun ogen niet van Anthony afhouden, terwijl hij naar hen toe wandelt in zijn doorweekte witte overhemd en we geven ze geen ongelijk. Als je een kenner bent van dramafilms, kan deze scène je ontzettend bekend voorkomen. Het is namelijk een vrij duidelijke verwijzing naar de Pride and Prejudice-scène waarin Mr Darcy uit het meer tevoorschijn komt in zijn witte overhemd en dat is niet alleen ons opgevallen.

Anthony Bridgerton Bridgerton seizoen 2
Netflix

Deze 4 nieuwe castleden zijn te zien in het tweede seizoen van Bridgerton

Fans

Fans gaan namelijk helemaal los op Twitter en vergelijken de twee scènes met elkaar. Zo schrijft een fan: “I am 100 percent here for these Pride & Prejudice and Bridgerton parallels ❤️.” Andere fans schrijven: “It’s giving P&P lake scene 😍😍 #Bridgerton”, “Bridgerton Season 2 is for all the people who had their sexual awakening when Colin Firth dove into that lake in Pride & Prejudice, in this essay I will-“ en “They really referenced the famous Pride and Prejudice’s scene I’m screamingggg #Bridgerton.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.