Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Post 21 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Herfst in het land! Met deze waterdichte winterjassen trotseer jij de regen in stijl

Ondanks dat de zon vandaag nog levendig schijnt, is het toch écht officieel herfst. En dat betekent in ons land meestal twee dingen: wind en regen. Als we ‘s ochtends op de fiets naar werk of school gaan, komen we drijfnat aan. Dat gaan we dit jaar anders doen, want dankzij deze waterdichte winterjassen trotseer jij de regen in stijl.

Regenjassen hadden duf imago, maar let’s be honest: ze zijn onwijs handig en in Nederland kan je niet zonder.

Onze favoriete waterdichte winterjassen om de regen in stijl te trotseren

Wij zetten de mooiste jassen en merken op een rij die jou stijlvol én droog houden.

1. MAIUM Puffer Coat – €399

De puffer was er vorig jaar al en dit jaar blijft ‘ie gewoon nog even bij ons – en nog waterdicht ook. Twee Amsterdamse vrienden riepen MAIUM in het leven. Geïnspireerd door jaren van natte fietstochten, is hum doel om stijlvolle regenjassen te ontwerpen die zich kunnen aanpassen aan onvoorspelbaar weer en een druk leven. En dat doen ze, want wat zijn deze jassen prachtig én handig. Wij hebben onze ogen op deze prachtige puffer die zelfs je benen drooghoudt op de fiets. Ons pakken ze niet!

2. Calvin Klein Coated Jacket – €169,95

Deze mantel van Calvin Klein heeft een prachtige lakcoating. En precies die coating gaat ervoor zorgen dat wij droog overkomen dit najaar.

Zalando

 

3. ARKET Hooded Rain Coat – €159

Wij houden van ARKET. Niet alleen om de heerlijke cinnamon rolls in hun café, maar vooral om de manier waarop zijn functionaliteit en stijl combineren. En deze regenjas is daar het perfecte voorbeeld van.

ARKET

4. RAINS Long Puffer Coat – €400

Nog zo’n heerlijke puffer die de regen gewoon buitenhoudt. Zo hoef je ook geen regenjas meer over je winterjas te dragen, als de dagen kouder worden. Credits naar merk voor de verantwoordelijkheid die zijn nemen op gebied van duurzaamheid.

Rains

5. khujo Waterafstotende Puffer – €174,95

We sluiten ‘m af met nog een puffer, want wij zijn verliefd op puffer-jassen.

Zalando

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.