Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Van wie was de iconische White Party in The Hamptons en wie waren erbij?

Als je gisteren op Instagram hebt gekeken, dan heb je waarschijnlijk een heleboel celebrities in witte outfits gezien. Er was een ware White Party gaande in The Hamptons – ja, net als in Gossip Girl – en heel Hollywood trok uit.

Maar wie gaf dit iconische feest en wie waren erbij?

De starstudded White Party van Micheal Rubin

Het witte feest van Michael Rubin is een van de beroemdste zomerfeesten in de Hamptons geworden. In aanvang van the 4th of july, gaf Micheal Rubin dit weekend een gigantisch feest in The Hamptons. Want ja, als je een beetje beroemd of rijk bent, dan zit je nu met je reet in The Hamptons. Over rijk gesproken: het feestje werd dus gegeven door Micheal Rubin.

Michael G. Rubin is een Amerikaanse zakenman en filantroop. Hij is de CEO van Fanatics, ‘s werelds toonaangevende leverancier van gelicentieerde sportartikelen. Genoeg centen om een feestje te geven, dus. Zijn White Party is een jaarlijkse traditie, maar dit jaar was de gastenlijst legendarisch.

Wie waren er aanwezig?

Van Kim Kardashian tot Kylian Mbappe: de meest toonaangevende celebrities uit alle hoeken sierden het feestje. Feesten met Tom Brady, Leonardo Di Caprio, Jennifer Lopez, Ben Affleck, Beyoncé (met haar gladde benen), Jay-Z, Kendall Jenner, Hailey en Justin Bieber in Rubins $50 miljoen kostende Bridgehampton pand? Klinkt niet verkeerd.

Lori Harvey postte deze video op TikTok en daarin zien we al hoe onder andere Hailey, Kim en Kendall zich op hun allermooist in een witte outfit hebben gehesen.

@loriharvey

And we ain’t playing tag 🤭

♬ Barbie World (with Aqua) [From Barbie The Album] – Nicki Minaj & Ice Spice & Aqua

 

En zeg je een feestje met modellen, dan zeg je Leonardo DiCaprio. Natuurlijk was de acteur ook aanwezig. Al zeggen bronnen dat hij dit weekend alleen maar oog had voor Gigi Hadid – die uiteraard ook op de White Party was.

Op de aftermovie van Micheal Rubin zelf, zien we hoe alle sterren de witte mansion binnenlopen. Onder andere Jack Harlow, James Corden, Winnie Harlow, Emily Ratajkowski, Usher en Travis Scott waren ook aanwezig op het feest.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.