Josephine van Bonzel
Josephine van Bonzel Body & Mind 13 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Bij de Action scoor je een verzwaringsdeken voor nog geen 20 (!) euro

Volgens velen is dit de uitvinding van de eeuw: de verzwaringsdeken. De deken biedt veel voordelen voor de nachtrust ten opzichte van een normale deken. Zo leidt het tot minder stress, meer geborgenheid, een diepere slaap en een uitgerust gevoel. Maar we hebben nog meer goed nieuws voor je: je koopt deze deken namelijk nog voor geen 20 euro in de webshop van de Action!

Lekker slapen joh.

Verzwaringsdeken bij de Action

Naast dat je een verzwaringsdeken kan aanschaffen voor nog geen €20,-, biedt de Action ook een package deal aan inclusief een zachte hoes voor €10,- extra. Je bevestigt de hoes en deken eenvoudig aan elkaar dankzij de lussen en ogen, zo voorkom je dat het dekbed in de hoes verschuift. Helaas ga je de verzwaringsdeken niet vinden in de winkel. Hij is alleen verkrijgbaar op de webshop, maar die ligt heel makkelijk in je digitale winkelmandje 😉

Effecten op de nachtrust

De verzwaringsdeken biedt voor verschillende slaapproblemen de oplossing. Wanneer je moeite hebt met inslapen, kan de lichte druk die de deken geeft ervoor zorgen dat je lichaam en spieren zich sneller ontspannen. Hierdoor nemen stressgevoelens sneller af. Het zou mensen ook meer geborgenheid bieden, waardoor je rustiger in bed ligt, dieper slaapt en uitgerust wakker wordt. En door de vulling van glaskralen wordt het gewicht van de deken gelijkmatig over je lichaam verdeeld. Dit zorgt er dan weer voor dat je minder ligt te woelen en te draaien.

De deken is zwaar, maar hij maakt je dag een stuk lichter!

Een momentje voor jezelf: dit zijn de best beoordeelde spa’s van Amsterdam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.