Emma Toussain
Emma Toussain Body & Mind 13 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Yoga onder de sterrenhemel: zo’n luxe gym als Saints & Stars De Pijp heb je nog nooit gezien

In Amsterdam is de sportschool Saints & Stars een begrip: iedereen kent het, of je nou een abonnement hebt of niet. Als je niet uit Amsterdam komt is de kans groot dat je ‘t niet kent, maar daar gaat nu verandering in komen.

De sportschool heeft twee locaties en daar komt nu een derde bij en dat is echt even je aandacht waard. Dit is een sportschool zoals je nog nooit eerder hebt gezien, wij gaan je vertellen wat je daar aantreft.

Goed nieuws: de gym is vanaf vandaag open! Adres? Hobbemakade 31.

Saints & Stars De Pijp

Een next level boutique gym, dat is hoe Saints & Stars locatie De Pijp zichzelf omschrijft. En ja: meteen als je binnenloopt ervaar je het luxe gevoel.

Bij deze club kan je drie compleet nieuwe workout-ervaringen boeken. Eén van die nieuwe ervaringen is Holy Wellness. Hier ga je eerst de sauna in, gevolgd door een ijsbad.

Een warm welkom

Als je binnenkomt ervaar je gelijk een ‘wauw’-gevoel door het waterelement. De kleedkamer doet niet onder voor een mini-spa. De plafonds hebben zelfs extra liefde gekregen: bij de entree is er een soort wolken-effect nagebootst en in de yogaruimte is er een heuse sterrenhemel gemaakt. Relaxing? Yes, very.

De kleedkamer is iets kleiner dan in de andere sportclubs, maar aangezien dit een boutique-gym is, past het wel helemaal in het concept. In de kleedkamer vindt je Dyson-apparaten (denk aan de Airwrap, Airstrait én de Supersonic föhn) en ook heeft de club een samenwerking met het luxe beautymerk Skins. Zo loop je waarschijnlijk mooier naar buiten dan toen je arriveerde. En da’s knap hoor, na een work-out.

NSMBL's Emma in Saints & Stars
NSMBL’s Emma in Saints & Stars

Welke work-outs boek je?

Het is geen ‘normale’ sportschool: er is geen open ruimte met machines. Hier boek je echt specifieke lessen. Laten we die bespreken!

Holy Wellness

Dit unieke, baanbrekende concept overschrijdt de grenzen van traditionele wellness en uitdagende work-outs door een intense sauna-ervaring in 100 graden (!) te combineren met een duik in het ijsbad van 4 graden. Deze meeslepende hot-cold therapie biedt talloze voordelen, waaronder stressvermindering, dopaminetoename, boost voor het immuunsysteem en stofwisseling, spierherstel en een verbetering van de huid. Ze beloven hier een club experience en dat alles terwijl je goed voor je lichaam zorgt. Da’s wel eens anders op de zaterdagavond.

saints & stars
Saints & Stars

Holy Reformer

Deze work-out is ontworpen om zowel je lichaam als geest uit te dagen. Reformer is zwaar, maar je krijgt er een hartstikke mooi en sterk lijf van. Aanrader! Miley Cyrus doet het ook. Just saying.

Holy Yoga

Een meeslepende hot yogales waar je, in een infrarood verwarmde studio, je innerlijke kracht vindt. Ben je niet zo flexibel? Die warmte helpt je wel op weg. Vooral de sterrenhemel is prachtig – zorgt voor een relaxte ervaring terwijl je wel een zware work-out doet. Verwacht geen standaard yogales – dit is een hot yoga flow in een nachtclub-geïnspireerde studio (zie je een thema?), waar de les eindigt met verfrissende ‘minty’ handdoeken. Lekker douchen en jij kan er weer tegenaan!

saints & stars
Saints & Stars

Is alles alleen maar mooi?

Het antwoord is simpel: ja. De club is prachtig en aan alles is gedacht. De lessen zijn zó samengesteld dat je goed sport, maar ook met een enorme boost aan zelfvertrouwen en motivatie de deur uit stapt. Als we dan één minpuntje moeten noemen, is dat een abonnement wel prijzig is. Je krijgt er een hoop voor terug, maar dan moet je natuurlijk wel regelmatig gaan en daar ligt voor velen net het pijnpunt. Saints & Stars lanceert het exclusieve Premium membership voor €179 per 4 weken. Met dit abonnement krijg je exclusieve toegang tot Holy Wellness en Holy Reformer.

Bij deze beautysalon krijgt je gezicht een work-out, zonder zelf iets te hoeven doen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.