Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 22 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Zeeman dropt fancollectie 2021 met tie-dye bikini en hoodie

Zeeman heeft een nieuwe fancollectie gelanceerd. Ditmaal geen designsneakers of een basiscollectie, maar nieuwe mode-items vol met de geelblauwe branding van het merk. In de fancollectie zijn een tie-dye bikini en hoodie de blikvangers. De collectie is er voor dames en heren maar kan ook unisex of genderneutraal worden gedragen.

En daar willen we natuurlijk alles van weten.

Voor de herencollectie is de Belgische YouTuber Bockie de Repper het gezicht van de campagne. De fotoshoot vond plaats in Sint-Martens-Latem, dat ligt in een van de duurste gemeentes in België. Het dorp heeft het hoogste gemiddelde inkomen van het land, een eigen Ferrari-dealer en veel peperdure huizen aan de Leie. “Een groter contrast met de eenvoudige Zeeman-stijl is bijna niet denkbaar. Voor ons een een ideale plek voor een statement met een knipoog: in de nieuwe fancollectie kan iedereen altijd zichzelf zijn”, aldus de Nederlandse winkelketen in een persbericht.

Tie-dye bikini, hoodies en QR-codes

Voor de collectie is de Belgische YouTuber Bockie de Repper het gezicht van de campagne. De fotoshoot vond plaats in Sint-Martens-Latem, dat ligt in een van de duurste gemeentes in België. Het dorp heeft het hoogste gemiddelde inkomen van het land, een eigen Ferrari-dealer en veel peperdure huizen aan de Leie. “Een groter contrast met de eenvoudige Zeeman-stijl is bijna niet denkbaar. Voor ons een een ideale plek voor een statement met een knipoog: in de nieuwe fancollectie kan iedereen altijd zichzelf zijn”, aldus de Nederlandse winkelketen in een persbericht.

Centraal in de collectie staan tie-dye patronen en QR-codes die daadwerkelijk te scannen zijn. Het ene gedeelte van de fancollectie 2021 is uitgevoerd in de herkenbare kleuren van Zeeman, blauw en geel. Andere items zijn juist wit en zwart.

De absolute blikvangers van de nieuwe fancollectie zijn de tie-dye bikini (6,99 euro) en de unisex hoodie (9,99 euro) met hetzelfde patroon. Yep, Zeeman kleedt je voor een beetje. Maar er zitten meer must-have items tussen voor fans van de Nederlandse winkelketen. Favorieten op de redactie zijn het tie-dye vissershoedje (3,99 euro), de sokken (2,49 euro), de frisbee (0,99 euro), de canvas tas (2,99 euro) en de hoodie die bedrukt is met de iconische matroos (9,99 euro).

De fancollectie 2021 van Zeeman shoppen

Dat is nog steeds niet alles. Via deze pagina shop je alle items uit de fancollectie 2021 van Zeeman. Het verleden leert dat een collectie als deze behoorlijk populair is. Snel bij zijn, dus.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.