Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 9 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Zendaya hint (volgens fans) op de releasedatum van Euphoria seizoen 3

De hitserie Euphoria is al een tijdje te zien op HBO Max en als je fan bent van de show heb je daar héél erg lang op moeten wachten. Het eerste seizoen verscheen namelijk in 2019 en door de uitbraak van Covid-19 heeft de productie van het tweede deel lang op zich laten wachten. In januari 2022 was het zo ver: eindelijk was het vervolgseizoen te zien. Fans denken nu te weten wanneer het derde seizoen uitkomt.

En uh.. ‘t is niet erg positief.

Euphoria op HBO Max

De serie is wereldwijd een grote hit door de bijzondere scènes, sexy kleding en artistieke make-uplooks. “Euphoria is an American teen drama television series. The series’ main character is Rue Bennett (Zendaya), a recovering teenage drug addict who struggles to find her place in the world. The show follows a group of high school students through their experiences of identity, trauma, drugs, self-harm, family, friendships, love, and sex.”

Het vervolg

Hoofdrolspeelster Zendaya kreeg (en krijgt nog steeds) veel lof voor haar rol als Rue Bennett. Rue gaat door een heftig afkickproces en dat is op zijn zachtst gezegd intens om te zien. Ook ontving de show wat kritiek omdat sommigen kijkers vinden dat het drugsgebruik romantiseert.

Zit jij ook al te trappelen voor seizoen 3? Fans denken nu te weten wanneer het uitkomt omdat Zendaya een hint zou hebben gegeven. Een fan tweette namelijk iets over een releasedatum in 2024 en Zendaya (THE QUEEN HERSELF) heeft deze post geliked. Betekent dit dat het waar is?!


*Zucht*. Dat is nog wel heel erg lang wachten. Seizoen 1 en 2 nogmaals kijken?

Bingewatchen maar – Dit zijn de beste series op HBO

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.