Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Zendaya steelt de show tijdens première Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home is in première gegaan in de bioscoop, eerder was er al de officiële première in Los Angeles. Wat Timothée Chalamet is onder de mannelijke acteurs, is Zendaya onder de dames. Uniek, stijlvol en vooral heel erg gewild in Hollywood. Als er ergens een premièrefeestje is, struikelen fotografen over elkaar heen om als eerst deze 25-jarige actrice vast te leggen.

De rode loper van Spider-Man: No Way Home

Dat was niet anders tijdens de première van Spider-Man: No Way Home in Los Angeles. Kon Jared Leto nog zo goed zijn best hebben gedaan om eruit te zien als David Bowie, de lenzen waren vooral gericht op Zendaya. Een overzicht van de rode loper-looks.

Tom Holland

Tom Holland

Tom Holland, die het titelpersonage vertolkt in Spider-Man: No Way Home, zag er strak uit in dit espresso gekleurde pak van Prada.

Jared Leto

Jared Leto

Paars fluweel, doorkijkblouse, rode pantalon. Leuk bedacht, misstaat hem ook niet, maar Jared Leto is geen David Bowie.

Zendaya

Zendaya
Zendaya

Je hebt rode loper-looks en rode loper-looks. Maar als je tijdens een première van Spider-Man in een spinnenwebjurk ten tonele verschijnt, dan ben je simpelweg een stijlicoon.

Jamie Foxx

Jamie Foxx

Terug als de schurk Electro in Spider-Man: No Way Home!

Corinne Foxx

Corine Foxx

Jamie Foxx nam ook zijn dochter mee naar de première, model van beroep.

Benedict Wong, Benedict Cumberbatch en Jacob Batalon

Vijf hoofdrolspelers van Sider-Man: No Way Home op een rij: Benedict Wong, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Zendaya en Tom Holland. Props voor de look van Jacob Batalon.

Madison Beer

Madison Beer
Madison Beer

Madison Beer maakte wereldfaam tijdens de MTV VMA’s 2020 en sedertdien is ze op heel veel rode lopers te spotten. Zo ook tijdens de première van No Way Home.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.