Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 21 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Lief! Zendaya draagt een zegelring met de initialen van Tom Holland

Zendaya en Tom Holland zijn één van de meest geliefde celebrity koppels vandaag de dag. De twee tortelduiven lijken sterk in de schoenen te staan en tonen ons keer op keer hoe een gezonde relatie eruitziet. Nu lijkt Zendaya haar liefde voor Tom Holland te bezegelen met – je raadt het al – een zegelring.

The Peter Parker to my MJ.

Zendaya draagt zegelring met de initialen van Tom Holland

In een video die Zendaya’s nagelsalon postte van de week is zowel de nieuwe manicure van de actrice te zien, evenals de nieuwe toevoeging aan haar sieradencollectie. Aan haar ringvinger zat een gouden zegelring met de letters TH. Het kostte dan ook niet zoveel moeite om dit aan de initialen aan boyfriend Tom Holland te linken. De twee laten zien dat ze nog steeds elkaars rots in de branding zijn en daar kunnen we alleen maar blij voor zijn.

Een low drama koppel

De twee gingen publiekelijk in 2021, toen ze ongegeneerd aan het zoenen waren in een auto. Sindsdien zijn ze één van de meest low drama koppels in Hollywood en zijn de berichten meestal vooral heel lief. Zo ook de zegelring. Zou het een bijzondere (lees: verloving) ring kunnen zijn? De kans is er natuurlijk altijd, maar voor nu is het vooral een ‘bezegeling’ van liefde. Wij zwijmelen er in ieder geval bij weg.

Twitter is enthousiast

De Tweets gingen er weer uit en Twitteraars reageerden massaal op het lieve gebaar. Zo reageerde iemand: “Awww they are so unproblematic and cute”. Een aantal mensen dachten gelijk dat de twee verloofd waren. Zo reageerde iemand onder de onderstaande Tweet: “Bitch i thought they got engaged.. my stomach dropped so hard”. Nu moeten we je helaas teleurstellen, want dat de twee verloofd zijn is (nog) niet het geval. Voor nu kunnen we alleen maar zeggen dat Zendaya en Tom Holland nog steeds over the moon van elkaar zijn.

Fans denken dat Harry Styles in zijn eigen videoclip onthult dat hij stiekem gay is

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.