Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 5 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

4 x schoenenmerken met de beste herfstlaarzen die we tot nu toe hebben gezien

Wát houden we van laarzen en dan al helemaal die hoge, die we nu overal terugzien omdat het herfstseizoen weer begint. Iedereen (inclusief wijzelf) is nu op zoek naar het perfecte paar en dat kan soms lastig zijn. Wij zetten een aantal merken op een rij waar jij misschien nog niet aan gedacht had, maar wel hele mooie en redelijk betaalbare laarzen in hun assortiment hebben.

Laarzen voor de herfst

Met die koude Hollandse wind is het extra lekker om je benen te beschermen met mooie laarzen en.. oké, we hoeven geen excuusjes te bedenken. Laarzen zijn gewoon geweldig en het is totaal geoorloofd om te shoppen voor ‘t herfstseizoen. Mocht jij nog een mooi paartje zoeken kijk dan zeker even bij onderstaande merken.

Bobbies

Het Franse merk Bobbies begon als een eerbetoon aan Parijs en zijn nu uitgegroeid tot een groot merk, dat zich richt op betaalbare luxe. Stijl en elegantie zijn belangrijk, maar duurzaamheid staat ook hoog in ‘t vaandel. Het bedrijf produceert in traditionele Portugese werkplaatsen, werkt samen met nabije Europese leveranciers en houdt zijn logistiek magazijn op enkele kilometers afstand van de ateliers, allemaal met als doel de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Daarnaast hebben ze ook nog eens prachtige laarzen, zoals deze pareltjes hieronder. Die hak! Die kleur!

Bobbies
Bobbies

Tamaris

Je kent dit merk vast wel vast wel van de fluisterende reclames ‘Tamarisssssss’, maar mocht je nog niet bekend zijn met wat ze daadwerkelijk hebben let dan even goed op. Dit Duitse merk heeft namelijk héél veel mooie laarzen. Vooral de NEWD-collectie is prachtig.

Tamaris
Tamaris

Vagabond

Het Zweedse merk Vagabond houdt van stijlvol maar dan met een twist. Ze houden van bijzondere touches aan de schoenen, nét ff een andere hak of opvallende kleur. Ook zijn ze heel erg trendy en hebben ze uiteraard ook een aantal goeie bikerboots in stock.

Vagabond
Vagabond

ALOHAS

Het merk ALOHAS is nog relatief nieuw, het werd in 2015 opgericht op Hawaii. Toch zie je ‘t steeds meer voorbijkomen en hebben ze naast heel veel toffe laarzen ook genoeg leuke andere schoenen, zoals loafers en muiltjes.

ALOHAS
ALOHAS

Quiet luxury in het najaar: dit zijn de mooiste trenchcoats voor in de herfst

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.