Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 8 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Pigtails is de 90’s haartrend die een grote comeback maakt en celebrities zijn fan

Op elk gebied lijken de trends uit de 90’s dit jaar weer een grote comeback te maken. Zo zien we baby braids en butterfly liner al overal voorbijkomen en er is een nieuwe trend uit de 90’s bijgekomen. De Pigtails-haartrend die rechtstreeks uit de 90’s komt maakt namelijk een hele grote comeback en veel celebrities zijn fan.

Wij zijn obsessed.

Trends

Het valt niet te ontkennen dat de grootste trends van dit jaar op het verleden zijn gebaseerd. Toch zien we ook een hele hoop nieuwe trends voorbijkomen. Zo is ‘vacation glow hair’ dé haartrend die we deze zomer overal gaan zien en valt de gevlochten highlights haartrend ook flink in de smaak bij gebruikers van Instagram en TikTok.

Naast deze haartrends zien we ook veel haarkleurtrends op onze Instagram-feed verschijnen. Zo zijn gebruikers nu massaal fan van ‘Louis Vuitton brunette’, maar we gaan de haarkleurtrend ‘Nectar blonde’ dit seizoen ook overal zien. Toch is er altijd plek voor een nieuwe haartrend en pigtails uit de 90’s lijken social media op dit moment volledig over te nemen.

Pigtails

Pigtails maken op dit moment een grote comeback, nadat ze even waren verdwenen. Hoewel deze haartrend niet iedereens favoriet is, zijn ze wel op veel verschillende manieren te stijlen en dat is precies wat ze zo leuk maakt. Ze hebben in 2022 namelijk een volwassen upgrade gekregen en wij kijken er dan ook niet van op dat celebrities massaal met deze trend gespot worden.

Zo zagen we celebrities als Yara Shahidi, Hailey Bieber en Kendall Jenner al met deze iconische stijl. Hailey Bieber is geïnspireerd door het kapsel sinds ze afgelopen oktober de Britney Spears ‘Baby One More Time’-look droeg tijdens Halloween. Sindsdien rockt het model namelijk pigtails in haar vrije tijd en wij moeten eerlijk toegeven: het staat haar geweldig.

Ook celebrities als Kim Kardashian, Tessa Thompson, Ariana Grande en Sofia Richie zijn al met de trend gespot.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.