Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 17 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Actrices gezocht voor rollen Amalia, Alexia en Ariane in seizoen 2 van serie Máxima

Alle jonge zusjes in Nederland opgelet: de casting voor het tweede seizoen van de Videoland Original dramaserie ‘Máxima’ is in volle gang. De makers zoeken actrices voor de rollen van de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.

Amalia, Alexia en Ariane gezocht

De serie Máxima is een hit en bij de première werd gelijk duidelijk dat er een seizoen twee komt. De voorkeur gaat uit naar drie blonde zusjes die Nederlands en het liefst ook Spaans spreken. Er wordt gezocht in twee verschillende leeftijdsgroepen: zusjes die de rollen van 3, 5, en 6 jaar kunnen spelen en die van 6, 8 en 9 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden tot en met 15 juli – aanmelden doe je hier.

Máxima seizoen 2

In het tweede seizoen van de dramaserie vertolken Delfina Chaves en Martijn Lakemeier wederom de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug voor hun rollen als Beatrix en Claus. In het nieuwe seizoen maken we dus ook kennis met de rest van de Nederlandse Koninklijke familie, waaronder dus de jonge prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.

De opnames starten in oktober.

Hete scènes in serie Máxima

Dat de serie populair is, valt niet te ontkennen. De productie is inmiddels verkocht aan meer dan 25 landen en iedereen had het erover: bij de koffieautomaat op kantoor en ook op het internet. Helemaal over die pikante scènes van Máxima en Willem-Alexander. Natuurlijk duikt een verliefd koppel samen het bed in, maar het blijft toch gek om dat bij je eigen koning en koningin te zien.

Huh: dít personage in Bridgerton claimt Lady Whistledown te zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.