Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 30 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Italiaanse actrices uit hitserie The White Lotus stralen in SKIMS-campagne

Seizoen twee van The White Lotus is zo mogelijk nóg populairder dan het eerste seizoen. Een nieuwe bestemming staat centraal, namelijk het Italiaanse Sicilië. Een mooi en romantisch toneel voor een dramaserie, want los van alle humor en grappige situaties speelt de dood ook een rol in de award-winning show. Omdat de vakantiegastenItalië zijn is het dan ook niet zo gek dat er ook Italiaanse acteurs-en actrices meedoen en wij zijn nu al behoorlijk fan van ze. Wij niet alleen, want Kim Kardashian heeft de twee ‘dames van plezier’ gestrikt voor haar SKIMS-campagne.

Italiaanse actrices te zien in SKIMS-campagne

De 28-jarige Simona Tabasco en de 29-jarige Beatrice Grannò spelen Lucia en Mia in The White Lotus, twee jonge meiden die geld proberen te verdienen door zichzelf als (een soort) escort op te stellen voor één van de gasten in het resort. De twee Italiaanse dames zijn charmant en mooi, dus staan ze perfect in de nieuwe campagne van SKIMS. Ze hebben de hoofdrol in de THE VALENTINE’S SHOP, de collectie die geheel in het teken staat van Valentijnsdag.

Je kunt nu ook verblijven in deze prachtige villa, te zien in de show. Perfect decor voor een fancy girlstrip, je moet wel even je spaarrekening plunderen maar dan heb je wel wat.

4 tips om beter te slapen waar je misschien nog niet eerder aan had gedacht

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.