Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los over deze awkward TikTok-video van Addison Rae

We kennen Addison Rae allemaal als een van de grootste TikTok-influencers die er is. En als TikTok-gebruiker moet je je vooral niet schamen als je video’s opneemt. Of het nu vloggen in drukke winkels of dansen in publieke ruimtes is, je moet je er gewoon toe zetten. Als er iemand is die dat begrijpt, is het Addison Rae wel.

Dat blijkt uit een nieuwe video die is opgenomen.

Addison Rae maakt awkward TikTok-video

Voor een nieuwe video op TikTok gebruikte Addison, aka de BFF van Kourtney Kardashian, de achtergrond van een restaurant. In een nieuwe video, die behind-the-scenes is opgenomen, zien we hoe ze in het restaurant aan het dansen is terwijl er een man achter haar awkward aan het werk is op zijn laptop. Hoewel Addison zich niks van de man aantrekt, is de sfeer wel te voelen door de video heen.

De video werd gedeeld door het Instagram-account Tea Updating en we zien hoe Addison Rae danst in haar blauwe crop top en flared jeans, midden in een restaurant. Het meest awkward gedeelte van de video komt als we zien dat er een man achter haar aan het werk is. Fans voelen mee met de man in de video en schrijven, “THE MAN TRYING NOT TO LAUGH LOOKING AT THE COMPUTER PLS,” een ander voegt toe, “how did he keep it together.”

Addison Rae draagt een ultrakleine underboob-top naar de MTV Movie & TV Awards

Expres opgenomen?

Het ziet er allemaal heel awkward uit, maar het zou natuurlijk ook zo kunnen zijn dat de man heel goed wist waar het om ging. Fans denken dat hij daar juist is gaan zitten om het nog awkwarder te maken en dat er daarom een BTS-video is opgenomen van Addison Rae. Het eindresultaat van de video staat op het TikTok-account van Addison en delen we hieronder:

@addisonre

♬ original sound – nicol

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.