Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele maakt nieuwe relatie officieel met post op Instagram en fans gaan los

Adele is weer bezet: ze maakt haar relatie met vriend Rich Paul officieel via Instagram. In een nieuwe reeks aan verbluffende (!) foto’s zien we hoe de 33-jarige zangeres uit Tottenham haar romance met de NBA-agent officieel bevestigd. En eerlijk is eerlijk: de liefde staat haar goed, want Adele ziet er GEWELDIG uit.

We praten je bij.

Adele maakt relatie met Rich Paul officieel

Hoewel Adele vorige week niet aanwezig was bij het Met Gala, deelde ze gisteren toch een flinke dosis glamour op Instagram. In de serie aan foto’s zien we hoe de zangeres een chique zwart-witte jurk draagt en straalt terwijl ze poseert voor de foto’s. In de foto’s draagt ze haar lokken in een strakke knot en combineert ze de look met een paar oversized pareloorbellen en een klassieke cat-eye. Het was haar eerste post sinds juli, dus fans waren direct enthousiast.

In de eerste foto staat ze met haar hand op een leuning en kijkt Adele in de cameralens. De tweede foto is een foto in de tuin, waarop ze de achterkant van haar jurk laat zien. Maar het draait natuurlijk om de derde foto, een selfie in een fotohokje met nieuwe liefde Rich Paul, de NBA-agent met wie ze al langer aan het daten zou zijn. De geruchten gingen al langer rond, maar nu lijkt het erop dat Adele haar nieuwe vriend ook officieel aan Instagram voorstelt.

Reacties

Natuurlijk houden fans het niet meer en gaan ze helemaal los in de reacties onder de foto. Zo schrijft een fan, “Omg the beauty realness!!🔥🔥🔥🔥” Een ander vraagt zich na de foto met Rich af, “Did she get married?” Vervolgens vraagt een derde fan zich af of Adele dan nu eindelijk met nieuwe muziek komt, “Okay Adele good but the real question is are we getting a album now 🤷🏾‍♀️😂‼️” Het lijkt erop dat Adele aanwezig was bij een evenement waar Rich ook poseerde voor een foto met Jared Dudley, een assistent-coach voor the Dallas Mavericks.

Adele deelt make-uploze selfie op Instagram en fans gaan helemaal los

Nadat ze vorige week het Met Gala oversloeg, werd Adele al gespot door een fan bij de Amerikaanse fastfoodketen In-N-Out. Fans noemden haar daarna ‘the realest of them all’. Eén ding is zeker: de liefde staat haar goed, want ze straalt als nooit tevoren.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.