Anne Smits
Anne Smits Celebrity 22 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is alles wat je wil weten over de nieuwe vlam van Dua Lipa

Je zal het vast al gezien hebben, maar Dua Lipa heeft een nieuwe lover. Zo verscheen ze afgelopen vrijdag op de rode loper van het Cannes Film Festival samen met haar nieuwe vriend Romain Gavras. Wij praten je bij wie deze nieuwe liefde van de Levitating-zangeres is.

Love is in the air.

Dua Lipa heeft een relatie met de Franse regisseurs Romain Gavras

Het was een tijdje rustig rondom het liefdesleven van de 27-jarige zangeres, maar ze lijkt opnieuw de liefde te hebben gevonden met deze iets oudere Fransman.

Wie is Romain Gavras?

Nu ben je natuurlijk razend benieuwd wie het hart van Dua Lipa heeft veroverd. Romain Gavras is een 41-jarige Franse regisseur. Hij regisseerde onder andere veel videoclips zoals No Church in the Wild van Kanye West en Jay Z en Bad Girls van M.I.A. Volgens Entertainment Tonight zouden de twee elkaar hebben ontmoet in februari op een feestje in London (dat ze vervolgens ook samen verlieten). Diezelfde maand werd het stel nog hand in hand gespot tijdens Paris Fashion Week. Van een relatie leek nog geen sprake, tot nu. Op de rode loper van het Cannes Film Festival verscheen het stel namelijk met een lach van oor tot oor.

Het liefdesleven van Dua Lipa

Voordat Dua de Franse regisseur ontmoette, was de zangeres iets minder dan twee jaar samen met het broertje van Gigi en Bella Hadid, Anwar Hadid (23). In september 2022 ontstonden de geruchten dat de zangeres aan het daten zou zijn met de komiek Trevor Noah nadat ze meerdere keren samen waren gespot in New York.  Even later werd Dua Lipa nog gezien met de rapper Jack Harlow die zelf een nummer aan haar wijdde met de naam ‘Dua Lipa’. Het leek slechts bij geruchten te blijven en een relatie met beide heren bleef uit. Inmiddels heeft Dua Lipa haar geluk gevonden met Romain Gavras.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.