Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 10 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Baby news – Katie Stevens uit de hitserie The Bold Type is zwanger

Katie Stevens, uit onze lievelingsserie The Bold Type, onthulde gisteren op de rode loper van de Country Music Awards een leuk nieuwtje. De actrice is namelijk in verwachting van haar eerste kindje.

Katie en hubby Paul DiGiovanni hadden en wel héél speciale +1 mee naar de rode loper.

Katie van The Bold Type is zwanger

Net zoals in het leven van filmkarakter Jane Sloan, staat het leven van Katie Stevens in real life nooit stil. Katie werd op 16 jarige leeftijd ontdekt nadat ze meedeed aan American Idol (zie hier haar auditie, die abrupt maar positief gestopt werd door Simon Cowell), maar brak bij het grotere publiek door met haar rol in The Bold Type. Katie is de eerste van de drie hoofdpersonen van The Bold Type die een gezinsuitbreiding aankondigt. Haar collega’s Aisha Dee (Kat Edison) en Meghann Fahy (Sutton Brady) zijn door de opnames van de serie in real life ook beste vriendinnen geworden. We kunnen ons al helemaal voorstellen hoe blij ze voor haar zullen zijn.

De onverwachtse onthulling

De onthulling van de zwangerschap kwam geheel als verrassing. Twee dagen geleden postte Katie nog een foto postte in een zwarte korte baby-doll jurk waarin haar baby-bump wel héél goed verhuld was. Niets te zien voor haar fans om iets te vermoeden dus.

Verliefde aanstaande ouders

Toch hadden we misschien al wel wat aan kunnen zien komen. In 2020 liet ze in een tour door haar huis met People al weten dat ze in dit huis graag een gezin zou willen starten. “Ik zie al helemaal voor me hoe onze toekomstige kinderen hun huiswerk aan deze tafel zullen maken. Of hoe we als gezin films zullen kijken op deze bank.

Ook stak de actrice en zangeres de liefde voor haar man, Paul DiGiovanni, de afgelopen tijd zéker niet onder stoelen of banken. Op 12 oktober – toen Katie natuurlijk zelf het bijzondere nieuws al wist – postte ze een sentimentele throwback ter ere van haar 3 jarige huwelijksjubileum. Hierbij schrijft ze over hoe gelukkig ze met haar man is en hoe dankbaar ze is voor zijn liefde. Nog geen twee weken later post ze een andere liefdesserenade voor haar man op haar Instagram. Liefde in overvloed dus, tussen de parents to be.

Speculaties over het geslacht van de baby

Op de rode loper waar haar bump onthuld werd droeg Katie een prachtige jurk, maar toch viel deze vooral op door de opvallende kleurenkeuze voor het moment. De blauwe jurk zou namelijk doen suggereren dat ze in verwachting is van een jongetje. Toch zijn fans er nog niet over uit. Er valt nog te twisten over of de jurk misschien toch wat meer grijs (dé kleur voor dit najaar) dan blauw was. Oordeel hier zelf:

Katie Stevens en Paul DiGiovanni zijn in verwachting
Getty Images

5 carrière lessen die we van The Bold Type hebben geleerd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.