Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 9 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Louis Vuitton brunette’ wordt een van de mooiste haarkleurtrends deze lente

Als je dacht dat TikTok de enige plek is waar je de nieuwste trends kunt vinden, dan heb je het mis. We moeten Instagram zeker weten niet onderschatten, want ook op dit platform komen de nieuwste trends voorbij. Topkapper Tom Smith vertelt op Instagram namelijk dat ‘Louis Vuitton brunette’ een van de mooiste haarkleurtrends wordt aankomende lente.

Wij snappen precies wat hij bedoelt!

Haarkleurtrends

Het lijkt erop dat brunettes deze lente eindelijk de aandacht krijgen die ze verdienen. Net als bij blond haar zijn er namelijk eindeloos veel manieren om de tint te benutten en hier wordt zeker gebruik van gemaakt. Toch zagen we tot nu toe vooral blonde haarkleuren voorbijkomen, zoals ‘Nectar blonde’ en ‘Expensive blonde’, maar dat is vanaf nu verleden tijd.

We gaan bruin haar aankomende lente namelijk overal zien en wij snappen wel waarom. Celebrities als Kim Kardashian en Zendaya laten al jaren zien dat bruin een prachtige haarkleur is en er is nu een nieuwe variant bijgekomen. ‘Louis Vuitton brunette’ is namelijk dé nieuwe haarkleurtrend van dit moment en Instagram lijkt nu al obsessed te zijn met de haarkleur.

‘Louis Vuitton brunette’

Als je bij ‘Louis Vuitton brunette’ denkt aan glanzend, designer-achter haar, dan heb je gelijk. Gelukkig hoef je niet hetzelfde geld neer te leggen als voor een van de dromerige tassen van het designermerk. De haarkleurtrend – bedacht door de Londense topkapper Tom Smith (@tomsmithhd) – is namelijk geïnspireerd op het kleurenpalet van Louis Vuitton.

In een Instagram-reel die Tom zes dagen geleden plaatste bespreekt hij zijn voorspellingen voor de beste lentehaarkleuren. Naast ‘nectar blond’ en ‘Playboy blond’ komt als vierde in de lijst ‘Louis Vuitton brunette’ langs. “Now I hope I don’t get a letter from Louis Vuitton, but I’m gonna call this one Louis Vuitton brunette,” vertelt hij. “It’s a really expensive, luxurious, rich shade of brunette. It couples very well with the expensive brunette trend.” De haarkleur lijkt in ieder geval al in de smaak te vallen, want celebrities als Camila Morrone en Ashley Park zijn al met deze haakleurtrend gespot.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.