Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bad Bunny haalt uit naar de ex van Kendall Jenner in dit nieuwe nummer

Dat Kendall Jenner en Bad Bunny met elkaar bezig zijn, dat is niets nieuws. Toch blijkt nu dat de latin-artiest de strijd aangaat met Devin Booker, de ex van Kendall Jenner met wie ze een knipperlichtrelatie had. Hij haalt namelijk naar hem uit in zijn feature op een nieuw nummer.

The Kendall-game is on. 

Bad Bunny haalt uit naar de ex van Kendall Jenner in dit nieuwe nummer

Bad Bunny’s laatste feature op het nummer “Coco Chanel” van Eladio Carrión zorgt voor ophef omdat zijn tekst lijkt te verwijzen naar de ex-vriend van Kendall Jenner, Devin Booker. Als we zijn Spaanse tekst vertalen, dan zingt hij het volgende:  “I’m not bad, baby that’s a gimmick / But the sun in Puerto Rico is hotter than in Phoenix / She knows it.”

En zoals velen wel weten, speelt Devin Booker nu voor basketballteam Phoenix Suns. Dus deze zin in zijn nummer is allang geen steek onder water meer, maar gewoon een duidelijke diss.

Bad Bunny en Kendall Jenner

Bad Bunny heeft inmiddels geen relatie meer met Carliz, maar heeft zijn ogen gericht op niemand minder dan Kendall Jenner. Lang wisten we niets van deze fling, tot de twee in februari voor het eerst aan elkaar gelikt werden. Iemand meldde dat ze Kendall en Bad Bunny zag zoenen in de club. Kort daarna werden ze gespot in een sushi restaurant in Hollywood, op dubbeldate met de Biebers. Toen hielden ze het nog on the low, want Kendall en BB liepen apart van elkaar het restaurant in en uit.

Iets later werden de twee weer gespot in datzelfde restaurant met vrienden – waaronder ook Kendalls zus, Kylie Jenner – en terwijl Bad Bunny achterbleef toen de groep Sushi Park in West Hollywood verliet, waren de twee al snel fysieke affectie aan het tonen. Omstanders spotten de twee knuffelend en (wat lijk) ook zoenend. Op deze foto’s van TMZ zie je in ieder geval dat ze het wel heel gezellig hebben. Net als tijdens de Oscars, toen de twee samen de afterparty verlieten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.