Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian doet een boekje open: dit zijn de eigenschappen die haar volgende partner moet hebben

Kim Kardashian is een van ‘s werelds meest begeerde vrouwen. Op het moment schijnt ze te daten met Odell Beckham Jr. Of hij aan al Kims wensen voldoet, dat is nog maar de vraag.

De SKIMS-oprichtster was te gast in de podcast ‘This Life of Mine’ van James Corden donderdag. In het gesprek onthulde ze dat ze een lijst met eigenschappen die ze in een partner wil vinden op haar telefoon bijhoudt.

Het wensenlijstje van Kim Kardashian

James was, net als wij, erg benieuwd wat er op het wensenlijstje van Kim staat. Ze noemt een aantal eigenschappen op. Onder andere verantwoordelijkheid en zelfverzekerdheid zijn grote thema’s. Maar daarnaast heeft de droomman van Kim ook een mooi gebit.

“Accountable for actions. Takes accountability. Good teeth. Can hold their own, I don’t have to babysit all the time. I mean, just a good genuine person that’s driven and has their own motivations in life too — the list is so long” vertelt Kim tegen James.

Daarna dekt Kim zich in en vertelt ze dat de ideale man niet aan álle eisen hoeft te voldoen. Naar eigen zeggen is ze niet ‘delusional‘. Ze snapt dat haar leven best imposant kan zijn. “There’ll be moods where I’m just like, ‘You know what? I understand my life is really big and I understand it takes a really, really, really special, unique person to want to deal with that,” vertelt ze eerlijk tegen James.

De romance met Odell Beckham Jr.

De man die op dit moment in het hart van Kim Kardahsian zit, schijnt footballer Odell Beckham Jr. te zijn. Kim Kardashian zou haar relatie met Odell Beckham Jr. officieel willen maken. Als we TikTok mogen geloven zijn de twee al enige tijd met elkaar aan het daten.

Volgens Us Weekly is de relatie tussen de twee in ieder geval erg serieus. Zo melden bronnen dat Kim Kardashian en Odell Beckham Jr. “are getting serious” en “are trying to figure out the next steps”. Wel vertellen bronnen dat Odell veel meer gesteld is op zijn privacy, terwijl Kim Kardashian natuurlijk aardig gewend is aan de spotlights.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.