Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 29 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Bella Hadid draagt dé corset-trend van dit seizoen en dat wil je zien

Voor de laatste modetrends moet je bij Bella Hadid zijn. Ze heeft zich dit keer wederom bewezen met een geweldig corset. Corsets zijn helemaal terug in de mode en blijven hier voorlopig ook nog wel even en na het zien van Bella’s look willen wij ze direct shoppen.

Underwear mag nu als outerwear worden gedragen.

Bella Hadid draagt corset

Bella Hadid deelt haar corset-look in een mirror selfie op Instagram. Ze rockt een zwart-nude off-the-shoulder corset met lange mouwen en gekruiste banden in haar nek. Bella combineert de look met genoeg gouden sieraden en gevlochten armbanden en een behoorlijke dosis zwarte eyeliner waardoor we direct 2002 Avril Lavigne-vibes krijgen. De tweede foto is genomen in spiegel van de wc van zus Gigi Hadid, die een belangrijk detail deelde over de inrichting van het toilet.

Het is geen verrassing dat Bella Hadid groot fan is van de Y2K-modetrends. Zo zagen we haar eerder met grote plastic sieraden (die viral gaan op TikTok), een gehaakte buckethat en maakte ze samen met Hailey Bieber de bodywarmer weer helemaal hot. Dat ook de volgers van Bella Hadid groot fan zijn van de look is geen verrassing.

Reacties

Model Ashley Graham is snel met reageren en wil de corset van Bella direct overnemen. Ze reageert, “omg i need this top 👅”. Andere reacties zijn, “you’re a full super hero”, en, “um hello?!” Een derde voegt toe, “the serve.” Het is duidelijk dat Bella Hadid wederom een Y2K-modetrend groot maakt via Instagram. Voor de laatste 90’s en 00’s-trends weten we in ieder geval waar we terecht kunnen. Keep ’em coming, Bella.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.