Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 17 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid deelt een zweterige selfie zonder make-up op Instagram

Inmiddels is het duidelijk dat dit hét jaar is voor de selfie zonder make-up. Steeds meer celebrities kiezen ervoor om geen filters te gebruiken en make-uploze foto’s op Instagram te posten. En daar blijft het niet bij, ook de selfie waarop de natuurlijke huid- of haartextuur te zien is, is helemaal hot. Kylie Jenner, Lady Gaga en Hailey Bieber gingen al voor en nu is het de beurt aan niemand minder dan topmodel Bella Hadid.

En die kiest gelijk voor de zweterige post-workout selfie.

Bella Hadid post selfie zonder make-up

Bella is niet de eerste celebrity die een post-workout selfie deelt. Ariana Grande, zus Gigi Hadid en Ashley Benson gingen haar al voor. Adele ging compleet viral op internet toen ze haar post-workout selfie deelde, evenals Billie Eilish. Het lijkt erop dat het publiek het leven achter de glamoureuze schijnwerpers wil zien en het gevoel wil krijgen dat ook de beroemdheden gewoon mensen zoals jij en ik zijn (met zweet, poriën en acne).

Bella Hadid draagt dé corset-trend van dit seizoen en dat wil je zien

Ook internationaal topmodel Bella Hadid, die er altijd uitziet om door een ringetje te halen, doet mee aan de trend. In een nieuwe Instagram-post levert zij haar eigen bijdrage aan de ‘echte’ selfie. Eén ding is zeker: ze ziet er nog steeds (zoals verwacht) fantastisch uit na een heftige boksles met veel cardio. Toch draagt ze geen make-up en heeft ze ook geen filter gebruikt in haar nieuwe Instagram-post. Als je wil zien hoe dat eruit ziet bij een internationaal topmodel, dan zie je dat hieronder:

Instagram

Op de foto zien we hoe Bella Hadid een selfie maakt nadat ze klaar is met haar boksles. Voor de selfie heeft ze haar mondkapje even naar beneden getrokken en houdt ze de camera iets hoger zodat het licht op haar gezicht valt. Toch zijn we maar wat benieuwd naar de skincare routine van Ms. Hadid, het zou fijn zijn als ze die volgende keer ook meteen deelt.

Deze 8 celebrities laten hun echte huidtextuur zien op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.