Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 9 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

So far, so good – dit zijn de beste Netflix Original series van 2022

Netflix verveelt nooit. Mocht je ooit zo ver komen dat je alle series hebt uitgespeeld, dan verrassen ze je wel met een nieuwe Netflix Original. Daarover gesproken, wij zochten de beste Netflix Originals voor je uit. Mocht je je vervelen dit weekend, hierbij wat binge-materiaal.

Vergeet niet een aantal snacks te pakken.

Dit zijn de beste Netflix Original series van 2022

Van Dirty Lines tot Stranger Things. Dit zijn de beste releases van dit jaar op Netflix.

1. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

De titel krijgt een 3, maar de serie een dikke voldoende. Het is een parodie op psychologische thrillers met veel zwarte humor. Wij zijn fan.

2. Inventing Anna

Als je deze serie nog niet hebt gekeken, wat was je dan in februari aan het doen? Deze serie over partygirl/fraudeur Anna Delvey is iedere minuut kijken waard. Je ziet hoe ze van niets een compleet imperium opbouwt – en iedereen trapt erin.

Inventing Anna: zoveel kreeg de échte Anna betaald van Netflix voor de serie

3. Stranger Things (seizoen 4)

JAAAA! Eindelijk weer Stanger Things bingen. En we hebben goed nieuws voor je, want na het laatste seizoen komt er een spin-off.

4. Dirty Lines

Een persoonlijke favoriet. In de Nederlandse (!) Netflix-serie Dirty Lines volg je de broers Frank en Ramon Stigter, die in de jaren ’80 stinkend rijk worden door het oprichten van sekslijnen. Terwijl de house opkomt in Amsterdam en het leven volop bloeit, blijft het geld binnenstromen bij de broers.

5. Selling Sunset (seizoen 5)

Er is letterlijk zo veel drama in dit seizoen, dat je hierna meteen de reünie in wil duiken. You’re in for a ride. 

Chrishell Stause & G Flip hebben blijkbaar geen ‘regels’ in hun romance

6. Bridgerton (seizoen 2)

Op 25 maart was het eindelijk zo ver: seizoen 2 van Bridgerton verscheen op Netflix. Laat je meenemen naar het romantische Regency-tijdperk en kijk het seizoen in één klap uit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.