Emma Toussain
Emma Toussain Home & Interior 22 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Je badkamer een upgrade geven? Z贸 scoor je zelf een betaalbare regendouche

Als je net pas op jezelf woont dan voelt een prachtige badkamer vaak onbereikbaar. En zelfs als je al wel langer in je huis woont is een verbouwing ook niet zomaar gepiept. Het voelt vaak als een hele berg aan werk, terwijl je met kleine aanpassingen je woonruimte al een stuk aangenamer kan maken. Douchen is een belangrijk onderdeel van de dag. Je wordt schoon en kan even ontspannen.

Waarom zou je dat doen met middelmatige producten? We snappen dat nieuwe spullen vaak duur zijn, maar dat hoeft niet altijd. Z贸 scoor jij betaalbare items om je badkamer op te knappen.

Relaxen onder een regendouche

Sanitair is duur en dat schrikt de meeste mensen af. Helemaal als je in een oud huis woont, voelt het vaak onbegonnen werk om te upgraden. Maar stapje bij stapje kom je er wel. Je kunt gewoon kleine aanpassingen doen en binnen enkele maanden heb jij een hele nieuwe look and feel in je badkamer. Een regendouche lijkt onbereikbaar en leg je al snel meer dan tweehonderd euro voor neer.

Wij hebben een hele lekkere vondst gedaan op Groupdeal, waarbij je er al eentje scoort voor minder dan zeventig euro. Dat valt dan wel mee toch! Ook een mooi goud kleurtje voor n茅t dat beetje extra stijl in je badkamer.

regendouche
Groupdeal

Prijs op Groupdeal: 鈧62,95

We hebben nog een optie, voor als je je nog meer aan je budget moet houden. Voor deze regendouche betaal je nog geen veertig euro en is dus al helemaal een koopje.

regendouche
Groupdeal

Prijs op Groupdeal: 鈧39,99

Dat is nog eens lekker h猫! We helpen je graag om het leven een stukje makkelijker te maken en dat hoeft niet altijd met de duurste spullen. Op deze manier verwen je jezelf (investeren mag!) en zorg je er ook nog voor dat je bankrekening gespekt blijft. Graag gedaan!

Shocking: dit is het verschil in prijs tussen strandbedjes in Zuid-Frankrijk en Turkije

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.