Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé deelt iconische Halloweenfoto met al haar kinderen (wel 4 dagen te laat)

Beyoncé is nog niet klaar met Halloween! Donderdagavond deelde de zangeres een foto van afgelopen Halloween waar de hele familie, dus hubby Jay-Z, Blue Ivy, tweelingen Sir Carter en Rumi, en natuurlijk Beyoncé zelf zich verkleedden als The Proud Family. En fans zijn obsessed met de zeldzame foto van de hele familie.

They nailed their Halloween assignment!

Beyoncé en familie gingen verkleed als The Proud Family voor Halloween

Beyoncé deelde gisteravond een foto van haar Halloweenavond en dit keer was de hele familie van de partij, verkleed als The Proud Familie. Zo is Blue Ivy verkleed als Penny Proud, the main character van de show. De tienjarige is te zien met een rode legging, een top met een oversized kraag en een kastanjebruin vest. En voor haar haar, bootst ze natuurlijk Penny’s kenmerkende kapsel na.

Beyoncé is twee keer te zien op de foto, zo poseert ze als Trudy Proud en als Suga Mama, terwijl Jay-Z de kenmerkende outfit van Oscar Proud draagt. De tweeling, Sir Carter en Rumi, verkleedden zich als BeBe Proud, in een paarse korte broek en een oranje T-shirt, en CeCe Proud, in een roze jurk, and they nailed it!

Fans van Kylie Jenner halen uit naar Kourtney Kardashian om haar Halloween-kostuum

Beyoncé plaatst bijna nooit foto’s samen met haar drie kinderen. De laatste keer dat ze dit op haar Instagram deed, was bijna een jaar geleden, toen ze haar Halls of Ivy-collectie van Adidas uitbracht, en haar twee dochters te zien waren in de campagne.

Reacties

Fans van de zangeres zijn natuurlijk helemaal obsessed met de nieuwe foto en dat laten ze massaal weten onder de Instagram post. Zo zegt een fan: “Halloween is officially on NOV. 3rd😍” Een andere fan zegt: “THE CARTERS GON EAT EVERY TIME!! WE GOT 2 BEYONCÉ’S IN ONE PIC! JAW DROPPED😭😭😭.”

Andere fans geven de zangeres zelfs de tip dat ze haar moeder had kunnen vragen voor de rol van Suga Mama, zo zegt een fan: “🔥❤️ But Mrs Tina could’ve been Suga mama 😂😂😂”

Kendall Jenner gaat verkleed als komkommer en het internet wordt helemaal gek

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.