Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 18 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish en Jesse Rutherford zijn uit elkaar

Billie Eilish, de 21-jarige zangeres die de wereld veroverde met haar nummers als Bad Guy, Ocean Eyes en Bury a Friend, is weer vrijgezel. Na 7 maanden samen te zijn geweest met singer-songwriter Jesse Rutherford hebben ze samen besloten uit elkaar te gaan.

De geruchten gaan de rondte dat het te maken heeft met hun grote leeftijdsverschil.

Billie Eilish en Jesse Rutherford zijn uit elkaar

De geruchten gingen al even de rondte nadat Billie eerder deze maand in haar eentje verscheen bij het Met Gala, maar gisteren werd het officieel bevestigd: Billie Eilish en Jesse Rutherford zijn uit elkaar. De vertegenwoordiger van Billie bevestigde dit aan nieuwswebsite Page Six: “We can confirm Billie and Jesse did split amicably and remain good friends“. Ook maakte de vertegenwoordiger meteen even duidelijk dat geen van beiden vreemd zou zijn gegaan in de relatie. Wat de reden van de break-up dan wel is, is nog onduidelijk.

De schattige bekendmaking van de relatie

Billie onthulde in oktober vorig jaar aan Vanity Fair dat ze aan het daten waren, nadat de twee kussend werden gespot. “Yeah, I do have a boyfriend now and it’s really cool. And I’m really excited and happy about it. I managed to get my way to a point in my life where I not only was known by a person that I thought was the hottest fucking fucker alive, but pulled his ass. Are you kidding me? Can we just round of applause for me? Jesse Rutherford everyone. I pulled his ass“, vertelde ze in het interview. Ook benieuwd naar het reuze schattige antwoord van de toen nog verliefde Billie? Het onderdeel begint op minut 15:21.

Opluchting bij fans

Ondanks dat het nieuws van de break-up hoogstwaarschijnlijk verdrietig is om te delen voor het ex-koppel, zijn vele fans blij dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. Niet omdat ze nu weer beschikbaar zijn in de dating-markt, maar vanwege hun grote leeftijdsverschil van 10 jaar.

Met Halloween, vlak na de bekendmaking van de relatie, ging het stel op gevatte manier om met de kritiek over hun leeftijden. Ze gingen verkleed als een baby en een oude man, zoals de twee ook op cartooneske wijze werden geportretteerd in de media.

Cute! Billie Eilish maakt eerste publieke vertoning met BF Jesse Rutherford (in matching outfits)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.