Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 3 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively geeft op Instagram een zeldzaam kijkje in haar slaapkamer

Blake Lively deelde een zeldzaam kijkje in de New Yorkse woning die ze deelt met haar man Ryan Reynolds en hun kinderen. In haar Instagrampost van 31 december zien we hoe de slaapkamer van Blake en Ryan eruit ziet. En daar moeten we het ook mee doen.

Ryan en Blake leven in een luxe loft in Tribeca, die zo te zien erg rustiek en landelijk ingericht is.

Het Tribeca appartement van Blake en Ryan

Blake Lively en Ryan Reynolds, die in 2012 in het huwelijksbootje stapte, wonen naar verluidt in een prachtig gebouw in de chique buurt Tribeca in New York City. Ze kochten het in 2017 en het was destijds het derde huis van het echtpaar.

Ze wonen in een gebouw vol sterren, met beroemdheden als Meg Ryan, Justin Timberlake en Jennifer Lawrence. Het gebouw vol voorzieningen –denk aan een fulltime portier, een binnenzwembad, een eigen parkeergarage, een weelderige fitnessstudio en een aangelegd dakterras – werd oorspronkelijk in 1883 gebouwd als magazijn voor een boekbinderij, maar werd in 2014 volledig gerenoveerd tot een zeven verdiepingen tellend gebouw met 53 appartementen, waaronder 45 lofts en acht penthouses.

Hoewel de details van het specifieke appartement van het stel onduidelijk zijn, variëren de appartementen van 186 tot 464 vierkante meter en omvatten ze een grote binnenplaats in het midden van het gebouw. De aankoopprijs is onbekend, maar naar schatting zal de aankoopprijs tussen de 6 en 49 miljoen dollar zijn geweest.

Blake Lively laat haar slaapkamer zien

Ondanks het feit dat Blake en Ryan doorgewinterde celebrities zijn, houden ze hun huis en gezin privé. Wel vermoedden we dat het huis van Blake er tiptop uitziet, want ze heeft zich vaak uitgesproken over haar liefde voor interieur.

Nu zien we dat de vermoedens kloppen. Althans, wat de slaapkamer betreft. Op 31 december deelde Blake een foto waarin ze poseerde in haar rustieke slaapkamer. En de foto’s liegen er niet om: dit huis ziet er ontzettend fijn uit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.