Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 12 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Blake Lively brengt een ode aan ‘It Ends With Us’ op rode loper

Nog twee maanden en dan komt de langverwachte film It Ends With Us eindelijk uit. Niemand minder dan Blake Lively speelt de hoofdrol – en wat haar betreft mag de voorpret beginnen. Op de rode loper van Chanel brengt ze een ode aan haar fleurige personage.

Wie het boek It Ends With Us gelezen heeft, weet dat bloemen een rol spelen in het leven van Lily Bloom. Dus waar Blake zich door liet inspireren voor haar outfit, is wel duidelijk.

Blake Lively zet de bloemen buiten

Tijdens het Tribeca Festival Artists Dinner, georganiseerd door Chanel op 10 juni, eerde Lively de sponsor van de avond in een tweedelig Chanel-pak uit de voorjaarscollectie 2024. Maar het was niet alleen een ode aan Chanel, maar vooral ook aan de film die bijna uitkomt: It Ends With Us.

2024 Chanel Tribeca Festival Artists Dinner Blake Lively
ANP

Een ding is zeker: deze look had Lily Bloom geweldig gevonden. Wij zijn benieuwd met wat voor looks Blake de komende maanden nog meer de bloemetjes buiten zet – en hopen stiekem dat ze ook weer teruggaat naar de rode lokken.

De trailer van It Ends With Us

Het filmen van It Ends With Us ging niet zonder slag of stoot. Eerst was er kritiek op de cast, daarna lagen de opnames een tijdje stil. Maar de aanhouder wint: de film verschijnt deze zomer in de Nederlandse bioscopen. We mogen alvast genieten van de eerste beelden in de allereerste trailer, die vandaag door Sony Pictures werd gedeeld.

Bekijk de trailer van It Ends With Us hier:

Nog twee maanden en dan kunnen we de hele film zien. It Ends With Us draait namelijk vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.