Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 17 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Britney Spears gaat scheiden: dit eist ex Sam Asghari allemaal van de zangeres

Britney Spears en Sam Asghari zetten een punt achter hun huwelijk, een klein jaar na hun huwelijk in Los Angeles. Maar dit is pas het begin van een heleboel ellende, want het lijkt erop dat Sam niet vertrekt voordat hij zijn zin heeft.

Getouwtrek met advocaten en gedoe om de huwelijkse voorwaarden zijn nu orde van de dag, want Sam vertrekt niet zonder een flinke partneralimentatie.

Britney Spears en Sam Asghari gaan scheiden

De fitnesstrainer heeft woensdag de scheiding van de popster aangevraagd, slechts enkele uren nadat het nieuws over hun scheiding bekend werd, zo melden verschillende Amerikaanse media. Volgens TMZ beroept Asghari zich op ‘onoverkomelijke verschillen’. Nog een gek detail: de datum van de scheiding zet hij op 28 juli.

De geruchten gaan al een tijdje rond dat de relatie van Sam en Britney gespannen is en dat de twee al een tijdje gescheiden van elkaar wonen. Meerdere bronnen vertelden dat er een gevecht was uitgebroken nadat Sam Britney confronteerde met een gerucht dat zij vreemd zou zijn gegaan. Niet lang daarna vroeg Sam scheiding aan.

Sam gaat er met gestrekt been in

Gezien de verhalen en bizarre vibes die we de afgelopen jaren kregen, zijn wij waarschijnlijk niet de enigen die hier een beetje een naar gevoel van krijgen. En zoals we stiekem allemaal toch zagen aankomen, wil de 28-jarige Sam nu het onderste uit de financiële-kan.

Sam vraagt om partneralimentatie en advocaatkosten. Maar dat is lang niet alles. Sams advocaat, Neal Hersh, stelt dat Sam de huwelijkse voorwaarden gaat aanvechten. Britney heeft hem destijds huwelijkse voorwaarden laten ondertekenen, waardoor haar bezittingen als apart eigendom gehandhaafd.

“Hij moet nog de volledige aard en omvang van de afzonderlijke eigendommen en verplichtingen van elke partij bepalen. Er zijn verschillende onderdelen van de gemeenschappelijke en semi-gemeenschappelijke activa en schulden, waarvan de volledige aard en omvang op dit moment onbekend zijn voor Sam,” stelt Neal Hersh.

Kort voordat de scheiding naar buiten kwam, plaatste Page Six een verdacht verhaal over Sam. Een bron vertelde namelijk dat Asghari opnieuw zou willen onderhandelen over hun huwelijkse voorwaarden om haar geheimen te bewaren. De zaken leken dus nog even shady als altijd.

Britney is unbothered

Volgens TMZ is het hoogst onwaarschijnlijk dat de huwelijkse voorwaarden ongeldig worden verklaard door een rechter. Sterker nog: waarschijnlijk gaan de twee helemaal niet naar een rechtbank. Britney zal Sam een grote cheque uitschrijven en daarmee is het dan gedaan.

Britney kan er daarom ook niet mee zitten. Volgens Instagram verheugt die zich vooral op het kopen van een nieuw paard. Love it.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.