Fleur van den Berg
Fleur van den Berg Make-up 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Burgundy mascara is de nieuwste TikTok trend waardoor je ogen extra opvallen

Regelmatig komen er nieuwe beautytips langs op TikTok die het proberen waard zijn. We hebben er weer een gevonden, namelijk burgundy mascara. Dit is een mascara in een roodbruine kleur, die de kleur van je ogen beter naar voren laten komen. En als we de resultaten én reacties op TikTok mogen geloven, werkt het echt.

Deze mascara zorgt ervoor dat je ogen extra opvallen.

Bekend van TikTok

De burgundy mascara is al een tijdje een hit op TikTok. Waar je normaal zwarte of bruine mascara gebruikt, is deze nieuwe kleur een echte must voor je make-up routine. Zo zorgt deze mascara voor een minder ‘harde’ look en de burgundy kleur zorgt ervoor dat de kleur van je ogen er echt uit springen. Of je nu blauwe-, groene- of bruine ogen hebt, elke oogkleur zorgt voor een mooi resultaat. Hierdoor is de mascara geschikt voor iedereen. Zoals je van TikTok gewend bent, staat het platform vol video’s van mensen die de trend al geprobeerd hebben, zie ook hieronder:

@katie.org

Replying to @weirdo..779 simply wow. charlotte never disappoints :) #fyp #mascara #love

♬ Elevator Music – Bohoman

Enthousiaste reacties

Als we de reacties op TikTok mogen geloven, is iedereen heel erg enthousiast over de burgundy mascara van Charlotte Tilbury. Zo schrijft een kijker: ‘It makes your eye colour stand out’ en ‘omg, it looks so good with your eye colour’. Zo zie je dat je ogen echt opvallen met deze mascara. Wij kunnen dan ook niet wachten om ‘m uit te proberen.

Hier koop je de mascara:

Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes Mascara in de kleur Dream Pop – € 30

mascara burgundy
De Bijenkorf

Maak de look af

De burgundy kleur van de mascara is afgestemd op de iconische Pillow Talk eyeliner. Waardoor ze perfect samen te gebruiken zijn. Op die manier zorg je ervoor dat je eyeliner en mascara goed met elkaar matchen en je ogen écht opvallen.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Eyeliner – € 27

mascara burgundy
De Bijenkorf

Om je look helemaal af te maken, gebruik je ook de lippenstift van Charlotte Tilbury in kleur ‘Pillow Talk’. Op die manier zorg je ervoor dat je lippen goed bij je ogen passen en dat je look helemaal compleet is.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Revolution lipstick – € 34

pillow talk
De Bijenkorf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.