Anne Smits
Anne Smits Celebrity 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Chris Hemsworth lijkt punt achter acteercarrière te zetten vanwege kans op Alzheimer

Geen goed nieuws voor acteur Chris Hemsworth. Vanwege de grote kans op het krijgen van Alzheimer, neemt hij een stapje terug in zijn acteercarrière. Eerder zei Chris het slechts rustig aan te doen, maar volgens Page Six zou Chris helemaal stoppen met acteren nadat hij zijn huidige projecten heeft afgerond.

Het Thor-tijdperk zit erop..

Chris Hemsworth lijkt punt achter acteercarrière te zetten vanwege Alzheimer

Waar de Marvelacteur over het algemeen de rol van superheld op zich neemt, blijken superhelden toch niet onverslaanbaar. Zo kwam Chris er vorig jaar achter dat hij een extreem grote kans heeft op Alzheimer met alle gevolgen van dien voor zijn carrière.

Alzheimer

Eind vorig jaar vertelde Chris Hemsworth in een interview met Vanity Fair dat hij acht tot tien keer meer kans heeft op het krijgen van Alzheimer. Daar kwam hij achter nadat hij een genetische test had gedaan tijdens het filmen van de National Geographic en Disney+ docuserie, Limitless. Samen met twee tot drie procent van de bevolking blijkt Chris een kopie van het gen van beide ouders te hebben.

Einde carrière

Op dit moment is de 39-jarige acteur bezig met vier aankomende projecten, waaronder het vervolg van The Avengers. Maar volgens een bron van Page Six is Chris na het afronden van deze projecten niet van plan om nog meer rollen op zich te nemen.

Tijd voor gezin

Chris is van plan om de rollen af te ronden die nu nog lopen: “I’ve been completing the things I was already contracted to do” en meer tijd met zijn gezin door te brengen “go home and… to have a good chunk of time off and just simplify. Be with the kids, be with my wife.” Chris Hemsworth en zijn vrouw Elsa Pataky trouwden in 2010 en hebben samen drie kinderen, India (10) en tweeling Tristan en Sasha (9).

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.