Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 5 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Vanaf deze datum is de MANGO x Victoria Beckham collectie te koop

Gisteren was een vreugdevolle dag in modeland. MANGO kondigde namelijk aan dat niemand minder dan Victora Beckham de volgende capsule collectie ontwerpt. Dat wordt natuurlijk een feest vol duur uitziende (want ja, Posh Spice) key pieces. En de collectie ligt eerder in de winkels dan verwacht.

Vanaf 23 april is de capsule collectie namelijk al te shoppen. En dat betekent dat wij (met onze bescheiden portemonnee) vanaf deze maand ook bij het publiek horen dat zich een item van Becks kan veroorloven. Voelt toch best posh.

MANGO x Victoria Beckham

Omcirkel de 23ste groots in je agenda, want de items van Victoria Beckham voor MANGO gaan de deur uit vliegen. Twee modegrootmachten die samenwerken voor een collectie is geweldig nieuws. Maar nu één van die grootmachten Victoria Beckham is, maakt ons modehart een extra groot sprongetje.

Simon Miller, Camille Charrière en Pernille Teisbaek gingen haar al voor met een capsule collectie bij MANGO, een van onze favoriete high-street merken. Deze collecties waren een regelrechte hit. Die van Victoria lijkt daar geen uitzondering op te worden.

Hoewel we misschien nog even moeten wachten op die langverwachte sneak peek van de volledige collectie, belooft het al veel goeds. Volgens MANGO worden de ontwerpen gekenmerkt door precision tailoring met een moderne twist. In de collectie zitten onder andere jurken, knitwear, accessoires, tassen en schoenen. We spotten op het Instagram-account van MANGO en Victoria Beckham alvast een prachtig licht pak, dat we gráág aan onze garderobe toevoegen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.