Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Kleding & Accessoires 8 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Deze popcultuur-momenten uit 2023 zorgen voor geweldige Halloween kostuums

2023 was weer een bewogen jaar – en we zijn nog lang niet aan het einde. Maar over iets meer dan een maand is het Halloween. Dat betekent tijd voor een outfit. Dit zijn de momenten uit de popcultuur die zorgen voor geweldige en unieke outfits.

Van Beyoncé’s Renaissance tot Rihanna’s Super Bowl: laat je vooral inspireren door de sterren.

Deze popcultuur-momenten uit 2023 zorgen voor geweldige Halloween kostuums

Of wat dacht je van een Barbie-look?

1. The Renaissance Tour

2023 was het jaar van Beyoncé. De gelukkigen onder ons bezochten Queen B in de ArenA deze zomer. De dresscode? Zilver. Met een glimmende cowboyhoed en een zilveren outfit arriveer jij als Beyoncé op het Halloweenfeestje.

2. Hi, Barbie

Op zoek naar een duokostuum? Ga dan met je lover als Barbie en Ken. Mocht je in een heterorelatie zitten, is het extra grappig om van rol te wisselen. Jij als Ken, hij als Barbie.

 

3. Wednesday Adams

Liever voor een wat duistere look? Dan is Wednesday Adams de perfecte optie. Ga voor veel zwart, kant en lint. Twee vlechten in, een flinke eyeliner op en je bent klaar om te gaan.

4. Rihanna tijdens Super Bowl

Rihanna stond na lange tijd in 2023 weer op het podium tijdens de Super Bowl halftimeshow. Daar deed ze ook een bijzondere aankondiging, want aan het einde van haar optreden maakte ze bekend zwanger te zijn. Nu is het kindje inmiddels geboren en weten we ook de bijzondere naam al.

Iconisch was het zeker, ook door de knalrode outfit. Hijs jezelf in een rode boilersuit en trek rode handschoenen aan – microfoon mee en je bent net Rihanna.

5. Queen Charlotte

Dit lijstje zou niet compleet zijn zonder een op Bridgerton geïnspireerde look. Dit jaar is onze keuze absoluut Queen Charlotte. Ga koninklijk gekleed in een vorstelijke jurk, witte handschoenen en uiteraard met een kroon op je hoofd.

6. Tanya McQuoid

Om The White Lotus konden we niet heen dit jaar. Reden genoeg om als een van de personages te gaan. En als je dat doet, dan kies je natuurlijk voor Tanya McQuoid. Verzamel sjaaltjes met stenen, een extravagante blonde pruik en een grote zonnebril om de look van Tanya te evenaren.

7. ‘Travis I’m Pregnant’

Kourtney Kardashian kwam dit jaar met de zwangerschapsaankondiging van de eeuw, die jij makkelijk recreëert in een Halloween look. Het enige wat je nodig hebt, is een zwarte outfit en een kartonnen bord met de tekst ‘Travis I’m Pregnant’ erop.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.