Emma Toussain
Emma Toussain Fashion Week 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dior laat ons dromen van de 2024 men’s summer collectie, wát een inspiratie

We weten dat designer-looks voor heel veel mensen niet weggelegd zijn, maar wegdromen bij de mooiste outfits kan natuurlijk altijd. We halen dan ook altijd enorm veel inspiratie uit de laatste shows tijdens fashion week en dan niet alleen maar bij de vrouwen. De shows waarin de mannencollecties getoond worden zijn nét zo interessant en vaak haal je daar nog meer looks uit voor in het dagelijks leven. Kim Jones liet tijdens Paris Fashion Week zijn nieuwste collectie zien en wij (ja!) willen het allemaal hebben.

Dior laat ons dromen van de 2024 men’s summer collectie

Een nieuwe generatie is aangebroken, de lijn tussen mannelijk en vrouwelijk vervaagt steeds meer. Dat zie je ook terug tijdens de modeshows in Parijs en onze inspiratieradar slaat zo op hol. De mannenshow doet een ode aan de verschillende Dior-tijdperken en de collectie haalt inspiratie uit silhouetten van Yves Saint Laurent, Gianfranco Ferré en Marc Bohan, maar dan natuurlijk met een nieuwe touch. De collectie is speels, modern maar toch ook ergens heel draagbaar. Je kunt zo naar de winkel met een aantal van deze looks om zelf een outfit samen te stellen.

 

Hieronder zie je een aantal looks uit de show waar wij ontzettend fan van zijn. En ook: een paar goede loafers én een mooie tas maken de outfit af. Het mooie van deze looks is, dat je dit overal terug ziet komen en dat je nu wel snapt dat het niet zo uitmaakt of het voor mannen of vrouwen is, wij zien iedereen deze stijl dragen.

DIOR MEN’S SUMMER 2024 via Tandem Agency

Een oversized pak in aardetinten mag natuurlijk niet missen in je kast.

DIOR MEN’S SUMMER 2024 via Tandem Agency

Een blouse met versiering en een korte (linnen) broek is natuurlijk echt het uniform van deze zomer.

DIOR MEN’S SUMMER 2024 via Tandem Agency

Een matching set in een licht-of donkerblauwe kleur is helemaal trendy.

DIOR MEN’S SUMMER 2024 via Tandem Agency

De Tweed (look-a-like) jasjes zijn natuurlijk helemaal terug van weggeweest en geven invulling aan de old money aesthetic die nu helemaal viral gaat.

DIOR MEN’S SUMMER 2024 via Tandem Agency

 

Designeritems huren voor een feestje? Hier doe je dat, zonder al te veel gedoe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.