Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 23 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de reden achter de split van Kendall Jenner en Devin Booker

Dat Kendall Jenner en Devin Booker bezige bijen zijn is wel duidelijk, maar nu blijkt het dus ook dat dit de reden is achter de break-up van het stel. Een dag na E! News bevestigde dat het paar vorige maand een einde maakte aan hun relatie, deelt een bron dicht bij Kendall nu ook precies wat ertoe leidde dat de twee niet meer bij elkaar zijn.

“There’s no bad blood”

Dit is de reden waarom Kendall Jenner en Devin Booker uit elkaar zijn

De bron vertelt E! News Kendall en Devin het gewoon voor elkaar kregen om tijd voor elkaar te maken. Zo zegt de bron: “Their schedules weren’t lining up, and eventually the relationship really took its course.” Maar de twee hebben nog veel lof voor elkaar. Zo vertelt de bron dat de twee zonder enig conflict de relatie hebben beëindigd.

“There’s no bad blood. It wasn’t an awful breakup.”

Zo is Kendall volgens de bron “in great spirits” sinds de break-up. “She’s been really busy and is trying to take her company (818 tequila) to the next level, and is really focused on work.” Maar de kans dat we Kendall in de aankomende maanden al met een nieuwe vlam gaan zien, is volgens de bron nog erg klein. Zo zegt de insider: “she’s not really open to dating right now.”

Timeline van de relatie

Kendall en Devin werden voor het eerst in 2020 in Arizona gespot, wat uiteindelijk leidde tot de eerste romance rumors. En hoewel de twee in juni van dat jaar met elkaar begonnen te daten, werden de twee pas in februari 2021 ‘Instagram-official’ toen Kendall op Valentijnsdag een foto deelde van Devin.

In november van hetzelfde jaar deelde Devin een ode aan het model voor haar verjaardag, waarin hij haar de “Most beautiful woman” noemt.

Het is geen geheim dat de twee hun relatie zo veel mogelijk uit de schijnwerpers probeerden te houden. En naast de zeldzame koppel foto’s die ze van tijd tot tijd op hun socials plaatsten, en de keren dat ze werden gespot op dates, spraken ze zelden in het openbaar over hun romance.

Devin deed eerder dit jaar in een interview met The Wall Street Journal al een boekje open over zijn relatie. Zo zegt hij over zijn relatie: “I wouldn’t say hard. Honestly, I’m enjoying life to the fullest, and that came off my tongue so easily because it wasn’t always this way. But I feel like I’m in a good place right now. I love my family, I love the people around me, and I love the impact that I get to have on this world.”

Oh no! Kendall Jenner en Devin Booker zijn (alweer) uit elkaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.