Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 6 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de intenste work-outroutine van Megan Fox

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Dan heeft Megan Fox wat tip voor je.

Megan werkt hard om fit en gezond te blijven. Ze is vastbesloten om minstens drie dagen per week te trainen en ze pusht zichzelf altijd tot het uiterste onder begeleiding van haar trainer Harley Pasternak. Harley heeft veel beroemdheden getraind zoals aan: Ariana Grande en Kim Kardashian.

Megan Fox begint met cardio

De routine van Megan Fox bevat veel cardio. Zelfs als ze gewichten heft of door een gewichten circuit rent, houdt ze nog steeds haar hartslag hoog en is ze op die manier bezig met cardio. In de gym rent ze op de loopband of pusht ze zichzelf op de crosstrainer. Buiten de gym om wandelt zij graag met haar kids.

Krachttraining

Megan doet veel aan krachttraining. Ze doet aan lichaamsgewicht training en aan traditionele weerstandstraining, waardoor ze in vorm blijft en kracht opbouwt. Afhankelijk van de rol waarop ze zich voorbereidt wijzigt zij haar workouts indien nodig. Ze houdt het meest van weerstandstraining en krachttraining, dit omdat het haar helpt om veel calorieën te verbranden. Maar haar geheim tot succes ligt in de manier waarop ze haar krachttraining doet. Er zijn namelijk bijna geen rustperiodes tussen de oefeningen. Dit helpt haar om haar hartslag hoog te houden en meer cardio in elke sessie op te nemen.

Eerder schreven we een artikel over Megan Fox haar dieet. Haar voeding en trainingen houden haar in topvorm, het een gaat niet zonder het ander. Ze eet elke dag voedzaam, caloriearm en koolhydraatarm voedsel. En daarnaast neemt ze elke dag de tijd om actief bezig te zijn, of ze nu in de sportschool is of tijd met haar kinderen doorbrengt. Ze is hier erg secuur in – wat misschien niet voor iedereen werkt. Maar ja, wanneer je altijd maar in de spotlights staat dan is het misschien wel logisch om niet van een vast traject af te wijken.

Megan Fox is verloofd met vriend Machine Gun Kelly en de verlovingsring is prachtig

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.