Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Events 10 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de meest romantische date om dit weekend te plannen

Heb je zin in een leuke date, maar heb je even geen inspiratie? Geen zorgen: we have your back! Dit is de meest romantische activiteit die je dit weekend gaat kunnen vinden.

Wes Anderson in een sprookjesachtig bos. Romantischer gaat het niet worden, toch?

Het Cinetree Forest Film Festival

Dit weekend wordt het Cinetree Forest Film Festival georganiseerd in het Amsterdamse Bostheater – en dat is waarschijnlijk precies zo romantisch als je nu al denkt dat het is. Midden in het Amsterdamse Bos, wordt 12 en 13 augustus het buitentheater omgetoverd tot een van de meest unieke bioscooplocaties. Onder de sterrenhemel geniet je van de mooiste films, terwijl de betoverende geluiden van het bos op de achtergrond klinken. Gegarandeerd een uniek avondje uit dus.

Naar de bios tussen de bomen

Er valt niet over te twisten: buiten-bioscopen zijn een van de meest romantische date-locaties die er zijn. Zeker wanneer na weken van regen (zoals nu) de voorspellingen voor het festival helder weer beloven. Klein, handig gelukje dus.

Het programma

De iconische en uber-populaire Barbie-film nog niet gezien? Dan heb je helaas pech, want de tickets voor de screening daarvan is inmiddels al helemaal uitverkocht. Maar treur niet: er staat zondag nog een andere heel bijzondere film op de planning, namelijk Asteroid City. Dé gloednieuwe creatie van Wes Anderson.

Over Asteroid City

In zijn nieuwste meesterwerk, “Asteroid City”, schept Wes Anderson opnieuw een compleet nieuwe wereld (met een sterrencast waar je U tegen zegt). We worden meegenomen naar een futuristisch woestijnstadje in de jaren ’50, waar een pas weduwnaar en zijn vier kinderen een sterrenkijkconventie bijwonen in het plaatselijke observatorium. Laat je betoveren door de scherpe dialogen, kleurexplosies, symmetrie en humor die kenmerkend zijn voor de meesterlijke stijl van Wes Anderson.

Koop hier snel nog tickets – want het is bijna uitverkocht

Helemaal om? De tickets voor Asteroid City bij het Cinetree Forest Film Festival aankomende zondag zijn (nog!) verkrijgbaar via bostheater.nl voor €15 per stuk. Het theater opent zijn deuren om 19:00, zodat je alvast een drankje kunt doen met je date, vriend, vriendin, familielid of gewoon vage kennis, en het programma begint om 21:00, wanneer de zon bijna helemaal onder is.

Deze films en series komen deze maand op Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.