Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 25 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Wat is er te doen in het weekend van 26 en 27 augustus?

Het weekend staat voor de deur. Of beter gezegd: het is al weekend. Maar wat staat er de komende dagen op de planning? Wij vertellen je wat voor gezellige dingen er te doen zijn in het weekend van 26 en 27 augustus.

Want ook dit weekend is er geen reden om thuis op de bank te zitten. Tenzij je achterloopt met B&B Vol Liefde, natuurlijk.

Wat is er te doen in het weekend van 26 en 27 augustus?

Van borrelen op de Parade tot aan dansen met Peggy Gou: dit is er dit weekend te doen.

De Parade

We schreven er vorige week ook al over, maar nu doen we het gewoon weer. De Parade staat tot en met zondag 3 september in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam – en is zeker een bezoekje waard.

Je bent er aan het juiste adres voor interessante toneelstukken, maar ook voor goed eten, een heerlijke Gin-Tonic (ga vooral even langs de stand van Hendrick’s) en dansen in de silent disco.

De Parade is iedere dag geopend van 14:00 tot 00:00. Op vrijdag en zaterdag blijven ze langer open, dan sluiten de deuren namelijk pas om 02:00. Een ticket voor De Parade is €10,50.

Onder de Radar Festival

Onder de Radar Festival heeft een van de beste locaties en line-ups van dit festivalseizoen. Denk aan namen als Peggy Gou, KI/KI en 999999999 op de line-up. Alsof dat nog niet vet genoeg is, vindt het feest plaats op een oude vliegbasis.

Onder de Radar Festival vindt plaats in Enschede, Vliegveld Twenthe. Het feest is bijna uitverkocht, maar er zijn nog last phase tickets te krijgen voor €65.

Mysteryland Festival

Je hebt waarschijnlijk weleens van Mysteryland gehoord. Dit grote festival in Vijfhuizen vindt ieder jaar plaats en trekt duizenden enthousiaste festivalgangers. Van Vunzige Deuntjes tot Thunderdome: er is voor iedereen een stage.

Mysteryland is een weekendfestival met camping, maar je kunt ook losse dagtickets kopen. Er zijn nog weekendtickets en zondagtickets te koop op de site van Mysteryland.

Frits + Lotje’s Zomerborrel

Vanmiddag is het volle bak bij Strand Zuid in Amsterdam, want daar vindt de grote zomerborrel van Frits plaats. Ben jij erbij om te proosten op het weekend?

De Frits + Lotje’s Grote Zomerborrel vindt van 18:00 tot 01:00 plaats bij Strand Zuid. Er zijn op de site nog tickets te koop voor €26,50.

IJhallen

Zin om wat tweedehands kleding te shoppen? Bij de IJhallen ben je aan het juiste adres. Dit is de grootste vlooienmarkt van Amsterdam en dit weekend is het weer tijd voor een buitenmarkt.

De IJhallen zijn op zaterdag en zondag geopend van 09:00 tot 16:30. Tip van NSMBL: kom vroeg en neem contant geld mee.

PLUK Filmfestival

Geen zin in een chaotische avond uit, maar liever een filmpje onder de sterren? Dan heb je mazzel, want de komende tien dagen is bij Het Stenen Hoofd het PLUK Film Festival gaande.

Tickets bestel je op de site van PLUK de Nacht. Het filmfestival in de open lucht duurt tot 2 september.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.