Emma Toussain
Emma Toussain Home & Interior 17 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw slaapkamer omtoveren tot een luxe en comfy kamer zoals in hotels? Check dan DOUXE Hotel Luxury

Lig jij ook altijd zo lekker in hotelbedden? En dan bedoelen we die enorme bedden met grote kussens en heerlijke dekens? Wat nou, als we je vertellen dat je dat dus ook gewoon thuis kunt hebben? Ja, echt. We stellen je voor aan DOUXE Hotel Luxury: dit merk ontwikkelt hoogwaardige bedden, beddengoed en badproducten die terug te vinden zijn in luxe hotels over de hele wereld. In Nederland heeft DOUXE de privé collecties gemaakt voor onder andere Pulitzer Amsterdam, Mainport Design Hotel en Hotel Okura. De DOUXE Concept Store is nu geopend voor iedereen dus wil jij je slaapkamer omtoveren tot een nóg fijnere plek; dit is de place to be.

Helemaal omdat het vandaag Internationale Dag Van De Slaap is.. verdien jij wel een beetje extra nachtrust in een heerlijk en comfy bed.

DOUXE in huis

In de winkel kan je natuurlijk alles testen, voelen en bekijken. Ze hebben het over kwaliteit en ja, dat merk je ook meteen. De badjassen zijn dik, de dekbedovertrekken voelen heerlijk zacht aan én er zijn ook nog eens enorm comfortabele featherbeds te koop waardoor je nog lekkerder ligt. En wij kunnen het weten, wij hebben alvast een sneak peak van de winkel gekregen én wij mochten daar ook eens goed gaan liggen en woelen.

DOUXE Hotel Luxury
DOUXE Hotel Luxury

De winkel is bijzonder; het lijkt zelf wel een luxe vijfsterren-hotel. Je merkt dus meteen wat je daar komt doen.. kwaliteit halen voor in de slaapkamer. Je hebt keuze uit verschillende hotel-collecties en nog heel veel andere dingen. De dekbedovertrekken zijn van Egyptisch katoen, maar je kunt ook kiezen uit de weving. Ga je voor percal? Dat voelt wat koeler aan. Heb je het snel koud? Dan is satijn wat voor jou, dat houdt je namelijk lekker warm.

Over DOUXE

De founder van DOUXE vertelt waarom hij en zijn partner dit bedrijf gestart zijn: “Je kent dat gevoel vast wel. Je logeert in een heerlijk hotel en slaapt in een bed dat zó goddelijk ligt dat je het eigenlijk onder je arm mee naar huis wilt nemen om hetzelfde effect in je eigen slaapkamer te creëren. We merkten dat heel veel mensen datzelfde gevoel hadden en na een nacht in zo’n heerlijk bed letterlijk gingen kijken waar ze die nacht op en onder hadden gelegen. Dan kwamen ze ons merk tegen – en zo was daar het begin van DOUXE als consumentenmerk”, vertelt Bart Kleiman.

Meer informatie over ‘t merk, de producten of waar je de winkel van vinden? Check dan de website van DOUXE zelf.

Slaap jij in de winter minder goed? Dan maak je waarschijnlijk deze fout

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.