Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 10 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa slaat de plank volledig mis met doorschijnende Barbie-outfit, volgens het Internet

Gisteravond vond de LA-première plaats van de film ‘Barbie’ en natuurlijk waren alle hoofdrolspelers aanwezig. Margot Robbie en Ryan Rosling waren in topvorm, terwijl veel mensen vinden dat Dua Lipa (die ook een rolletje heeft) totaal niet nagedacht heeft over haar outfit. Het past totaal niet in de Barbie-wereld, vinden volgers van over de hele wereld. Het is namelijk nogal.. naakt.

Als iemand het kan hebben..

Dua Lipa slaat de plank volledig mis met doorschijnende Barbie-outfit

Het Amerikaanse magazine InStyle plaatst een video van zangeres Dua Lipa op de rode (roze) loper tijdens de première van Barbie. Ze is te zien in een zilvere, nogal doorschijnende jurk. We kunnen er niet omheen: ze ziet er prachtig uit, maar of de outfit nou zo geschikt is voor de wereld van Barbie, waar Barbie zelf niet eens weet wat ze ‘s nachts met Ken aan moet?! Daar valt over de twisten, helemaal als je de reacties leest.

Bekijk hieronder:

De reacties zijn dan ook niet mals. Mensen snappen niet dat ze zo’n jurk aantrekt, terwijl de Barbiewereld voornamelijk op kinderen is gericht. “Not the barbie vibe…. she could have done much better imo” en iemand anders reageert vol verbazig: “Did anyone forget that Barbie is for kids? She could have worn that dress elsewhere. It wasn’t appropriate for this occasion.”

Hulde voor Barbie en Ken

Margot en Ryan krijgen dan weer wel alle lof, want KIJK EVEN hoe zij eruit zien. Het was een warme dag gister in Los Angeles, dus het was wel strijden in de zon. Maar wat zien ze er prachtig uit. “Give her all the style awards because she is literally Barbie,” reageert een fan. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Ook vinden de fans dat de stylist van Margot wel wat extra salaris verdient, na al deze looks. “Her stylist needs a raise”.

Kijk eens even.. wat een prachtstel. Wij kunnen dan ook niet wachten tot de première van de film volgende week.

Barbie of Oppenheimer? De wereld discussieert: ‘Welke kijken we eerst?’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.