Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 13 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op Twitter over het doorschijnende jurkje van Dua Lipa

Mocht je nog niet weten wat je dit weekend aantrekt, dan geeft Dua Lipa je een flinke dosis outfitinspiratie voor je vrijdagavond. Na haar catwalkdebuut bij de Spring/Summer 2022-show van Versace, bewijst Dua keer op keer weer dat ze een mode-icoon is. Niet alleen post ze de meest unieke outfits, ze is ook een voorloper van de laatste modetrends.

Alles wat Dua Lipa draagt, wordt een hype.

Dua Lipa in doorschijnende jurk

Wie had bijvoorbeeld kunnen voorspellen dat vlindermotieven een serieuze comeback zouden maken? We zagen ze afgelopen week nog tijdens de Spring/Summer 2022-show van CHANEL. En wie dacht dat we nog double denim zouden dragen? Of groene koeienprint? Dua Lipa had het allemaal al voorzien en zorgt met het Dua-effect voor serieuze trends op social media.

Bella Hadid en Dua Lipa waren samen op vakantie en delen jaloersmakende foto’s op Instagram

Nu deelt ze foto’s van een avond uit in Londen op Instagram. In de collectie aan foto’s van de zangeres zien we hoe ze een little black dress van David Koma draagt met een doorschijnende kraag, col en twee prachtige bloemen die erg strategisch op haar borsten zijn geplaatst. Ze maakte de look af met haar trouwe Union Jack-ring van Hotlips by Solange, een zwarte zonnebril en een paar kniehoge zwarte laarzen. Dua plaatste in de caption, “It’s a london thing.” Voor het geval je het gemist hebt, hier is de look in al zijn glorie:

Reacties op Twitter

We waren niet de enigen die onder de indruk zijn van de prachtige look van Dua op Instagram. Ook haar fans reageerden op Twitter enthousiast op de look. Zo schreef een fan, “I’m in serious need of this dress asap,” terwijl een ander schreef, “Another amazing outfit from the queen”, een derde voegde toe, “Dua Lipa is just so radiant no one compares to her.” Wij wachten op de volgende outfits van Dua.

Dua Lipa en Kylie Jenner dragen doorschijnende bodysuits op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.