Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 16 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Een droom: op deze website scoor je designeritems met 75 procent korting

Elk modemeisje droomt van een kledingkast als die van SATC’s Carrie Bradshaw, die naar schattig zo’n 175 duizend dollar waard is. Helaas hebben we niet allemaal dat bizarre bedrag aan geld zo maar liggen, maar niet getreurd: we hebben een oplossing. Je kunt namelijk online designeritems shoppen met heel veel korting en dat allemaal vanuit je luie stoel.

Wij vertellen je meer én zetten onze favorieten op een rij.

Designer items shoppen

Laten we er in dit artikel vanuit gaan dat je designeritems interessant vindt, je hebt niet voor niks geklikt 😜 Een mooie tas, een goeie zonnebril, een elegant stel laarzen.. ze gaan eeuwen mee en het zijn een soort collectors items.

Het enige lastige deel is dat het designeritems zijn, dus heel erg prijzig. Dat is logisch, het zijn exclusieve merken – dus niet voor iedereen. Maar dat maakt het extra fijn als je het toch weet te bemachtigen.

Op de website Secret Sales wordt het je toch wat makkelijker gemaakt. Een soort ‘geheime’ online sale (nu niet meer oeps), waar je dus met heel veel korting kan kopen.

Wij zetten de beste deals voor je op een rij!

Le Chiquito, Jacquemus

Normaal betaal je €550 voor dit zwarte tasje van Jacquemus, maar op Secret Sales maar €343. Ja, daar wordt je hebberig van hè? We gaan snel door met de volgende items.

Jacquemus via Secret Sales
Jacquemus via Secret Sales

Gucci Havana

We zitten met z’n allen natuurlijk helemaal in onze mob wife era, dat betekent dat een goeie zonnebril ook niet kan missen. Dit geweldige montuur van Gucci is nu maar €204.

Gucci via Secret Sales
Gucci via Secret Sales

Tabby, Coach

Waar je voor je normale Tabby zo’n €400 euro neerlegt, is dat bij Secret Sales €228.

Coach via Secret Sales
Coach via Secret Sales

BOTTEGA VENETA (preowned)

Deze rode gevlochten tas van Bottega is nu ‘maar’ €842, terwijl hij origineel €2100 euro kost. Nog steeds geen koopje, maar als je al lang zit de azen op een Bottega-tas dan is dit je kans.

Bottega Veneta via Secret Sales
Bottega Veneta via Secret Sales

BY FAR, Bettina sandalen

We gaan weer richting de lente, toch? Dan mogen de sandalen ook weer uit de kast gehaald worden. Of opnieuw aangeschaft, zodat je deze pareltjes kunt kopen. Deze sandalen scoor je nu voor €259, in plaats van €370.

BY FAR via Secret Sales
BY FAR via Secret Sales

Tom Ford

Deze zonnebril van Tom Ford schaf je nu aan voor meer dan de helft van de originele prijs. Dat is pas een goeie deal, vinden wij zo.

Tom Ford via Secret Sales

Zoek vooral de website zelf nog even door, want er zit genoeg tussen. You’re welcome!

Ken jij de vijf love languages? Er zijn nu twee nieuwe liefdestalen bijgekomen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.