Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 14 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Met Emily Ratajkowsi op date? Dan moet je aan deze eisen voldoen

Emily Ratajkowski is een van de meest felbegeerde vrijgezellen ter wereld. Ze kan daarom ook flink wat eisen stellen aan een potentiële partner en dat doet ze dan ook. Dit is de eis die ze zelf toegeeft.

Hou je vast of ga even zitten, want van deze eis val je zowat om.

Een bewogen jaar voor Emrata

Emily Ratajkowski heeft een bewogen jaar achter de rug. Niet alleen vroeg ze een scheiding aan van haar ex-hubby Sebastian Bear-McClard, met wie ze vier jaar getrouwd was en een zoontje, genaamd Sylvester Apollo Bear, heeft. Dit deed ze niet zomaar. Volgens bronnen bleek hij namelijk een “serial cheater” en heuse gaslighter te zijn. Good for her dus, dat ze er een punt achter heeft gezet.

Een turbulent datingleven

In de periode nadat het koppel uit elkaar ging zat Emily zeker niet stil. Zo had ze verschillende dates met onder andere Brad Pitt, Harry Styles (met wie ze vrij awkward zoenend gespot werd, waarna Olivia Wilde zich verraden voelde), Pete Davidson, Dj Orazio Rispo (bij wie ze zoenend achter op de motor stapte) en Eric André. Met die laatste kwam de datingperiode op een vreemde manier ten einde. De acteur postte namelijk een foto op Instagram waarop de twee beiden naakt te zien zijn. Nét nadat Emily een punt achter hun relatie had gezet. Klinkt zacht gezegd niet heel lief dus.

Hieraan moet je voldoen om te daten met Emily Ratajkowski

Achteraf lijkt Emrata toch een beetje spijt te hebben van haar escapades. In een video op TikTok liet ze de wereld weten wat de afgelopen tijd haar vereiste was bij een potentiële date. Nou, hou je vast, want daar komt het… *tromgeroffel*…

De wereldberoemde Emily Ratajkowski heeft gedeeld dat ze ervoor open stond om te daten met iedereen die haar mee uit eten wilde nemen. Uhm, ja… vrij simpel dus. Voor veel fans zijn hiermee de hekken van de dam en velen dienen via de commentsectie een open sollicitatie op een date met Emrata in.

Toch is Emily helemaal nog niet klaar met haar single leven. Ze is blij dat haar “rouwperiode” na haar echtscheiding over is en is in een nieuwe fase beland. Helaas voor alle gegadigden, denken we dat ze met de video vooral een hak wilde zetten naar haar voorgaande dates. Humor en zelfspot heeft ze wel, die Emrata.

@emrata

grateful this period of the healing process has passed

♬ original sound – Mr_Superkick

TikTokkers denken dat Beyoncé weer zwanger is, na zien van dit fragment

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.