Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 27 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is de exacte kleur lipstick die Jennifer Aniston droeg op de set van Friends

Op het gebied van mode en beauty was (en is) Jennifer Aniston een ware trendsetter. Zo zijn de ‘feathered ends’ weer terug van weggeweest en zien we stijlvolle en nostalgische outfits van de actrice uit Friends veel voorbijkomen op TikTok en Instagram. Ook haar signature make-up look uit Friends is razendpopulair.

Ze onthulde afgelopen week de exacte kleur lipstick die ze droeg tijdens Friends.

Iconische beautylook van Jennifer Aniston

Met de reünie dan nu toch écht in zicht krijgen we weer spontaan zin om alle iconische beautylooks en outfits van de Friends-leden te bewonderen. Zo is onder anderen fan favourite Jennifer Aniston erg populair: kortgeleden zagen we haar feathered ends-haarstijl voorbijkomen bij onder anderen Kylie Jenner en Addison Rae. Ook zien we op TikTok hoe TikTok-gebruikers outfits van Rachel Green recreëren.

En dan nog niet eens te beginnen over de make-up looks tijdens alle Friends-afleveringen. Er was één bijzondere lipkleur die we veel voorbij zagen komen: een bruine, bijna koraalachtige, lipstick die ook wel bekend stond als haar signature look.

Jennifer Aniston lipstick friends
Vince Bucci / Getti Images

Deze lipstick droeg Jennifer Aniston tijdens de Friends-afleveringen

Nu snap je wel dat we dolgraag willen weten welke kleur lipstick ze droeg tijdens al die nostalgische Friends-afleveringen. Jennifer onthulde kortgeleden (aan Pop Sugar) dat het een MAC-lipstick was, de Satin Paramount om precies te zijn. “MAC Paramount, particularly that colour of lipstick… because after all it was the ’90s.

1. Paramount lipstick – MAC €17,95

Jennifer Aniston friends lipstick
Douglas

De lipstick heeft een zachte en neutrale kleur, die bij elke huidskleur en outfit past. En dat is ook iets wat we veel zagen tijdens Friends: welke outfit Rachel Green ook aanhad, het paste gegarandeerd bij haar make-up look. De Satin Paramount was echter niet de enige lipstick die Jennifer droeg op de set, volgens TikTok-gebruiker en journalist Laura Capon bevatte de tweede signature look van Jennifer Aniston een andere lipstick én lipliner.

Na een interview met Robin Siegel, de make-up artiest van Friends, kwam @laucapon erachter dat Siegel regelmatig de MAC Touch in combinatie met de MAC Spice lipliner gebruikte bij Jennifer. De producten zijn iets lichter van kleur en hebben meer rode tint dan de Paramount. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn groot fan van de kleur.

@laucapon

I have Phoebe coming up and another classic Rachel lipstick #learnwithlc #learnontik #rachelgreen #jenniferaniston #friendsmakeup #rachelgreenoutfits

♬ I’ll Be There for You (TV Version with Dialogue) – The Rembrandts

Dit fijne nieuws over Jennifer Aniston en Brad Pitt maakt jouw dag helemaal goed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.