Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 30 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Fans zeggen allemaal hetzelfde over Chrishell en Jason in Selling Sunset seizoen 4

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben ontzettend genoten van het vierde seizoen van Selling Sunset en hebben de serie in een week uitgekeken. Hoewel er veel gebeurde in seizoen 4 is er één ding waar we steeds op bleven letten en wij waren niet de enigen. Fans zeggen namelijk ook allemaal hetzelfde over Chrishell en Jason in seizoen 4 van Selling Sunset.

We praten je bij.

Selling Sunset seizoen 4

Selling Sunset seizoen 4 zit weer helemaal vol met drama. Wij hebben de makelaars, The Oppenheim Group en de prachtige villa’s gemist en we zijn blij dat we eindelijk weer van de serie kunnen genieten. Netflix maakte in mei al bekend dat we dit seizoen twee nieuwe makelaars- genaamd Emma en Vanessa – gingen zien en wij wisten het toen al zeker: dit gaat voor nog meer drama zorgen.

Drama hebben we zeker gezien dit seizoen. In de eerdere seizoenen van Selling Sunset speelde drama zich vaak af rond Christine Quinn en we verklappen één ding: dat was dit seizoen niet anders. Fans gingen eerder al los op Twitter door het filter in seizoen 4 en ze vroegen zich af of seizoen 4 het laatste seizoen van Christine is, maar er is één ding waar ze maar niet over kunnen ophouden en dat is de spanning tussen Chrishell en Jason.

Zoveel geld hebben de castleden van Selling Sunset op hun bank staan

Chrishell en Jason

Chrishell en Jason uit Selling Sunset hebben al enige tijd een relatie met elkaar. Chrishell maakte hun relatie op 28 juli 2021 Instagram-officieel. Aan het eind van seizoen van Selling Sunset krijgen we op Netflix een klein voorproefje van seizoen 5 en we moeten eerlijk bekennen: wij zijn in shock.

In de preview van Selling Sunset seizoen 5 is namelijk te zien dat het nieuws naar buiten komt dat Chrishell en Jason een relatie hebben. We zien hoe alle makelaars in shock zijn en we snappen wel waarom, want Jason is toch de baas van The Oppenheim Group. Daarom hebben wij in seizoen 4 extra goed opgelet of er al een teken was van een relatie tussen Chrishell en Jason en wij zijn niet de enigen. Fans zeggen namelijk allemaal hetzelfde op Twitter en ze beschrijven de situatie perfect met memes en tweets.

Twitter

Fans hebben namelijk goed opgelet op Chrishell en Jason in Selling Sunset seizoen 4 en ze delen hun bevindingen massaal op Twitter. Zo schrijft een fan: “Jason hating and plotting on Simu Liu for talking to Chrishell 😂 #SellingSunset” en een andere fan schrijft: “When someone asked if Jason was making a wedding announcement when he called a team meeting to announce his house party and he locked eyes with Chrishell #SellingSunset.”

https://twitter.com/DCdjan/status/1465639556082913287?s=20

Wij kunnen niet wachten tot we kunnen genieten van seizoen 5.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.