Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 8 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Fans denken allemaal dat dit de geheime betekenis is achter het nieuwe album van The Weeknd

Vandaag was is eindelijk zover: het nieuwe album van The Weeknd genaamd Dawn FM komt namelijk uit. De zanger zit dus zeker niet stil, want zowel in 2020 als in 2021 bracht hij ook al verschillende nieuwe nummers uit. Het duurde natuurlijk niet lang voordat fans naar Twitter gingen om te vertellen wat ze van het album vinden, maar fans denken ook dat het nieuwe album van The Weeknd een geheime betekenis heeft.

En nee, het gaat niet over Bella Hadid of Selena Gomez.

The Weeknd

Abel Tesfaye – zoals The Weeknd eigenlijk heet – heeft een aantal succesvolle jaren achter de rug. Zo bracht de zanger in 2020 een nieuw album genaamd After Hours uit. Dit is nog steeds een ontzettend grote hit met nummers als met de hits Blinding Lights en Save Your Tears. Dat laatste nummer heeft hij zelfs opnieuw uitgebracht in een samenwerking met Ariana Grande, waardoor het lied nog populairder werd.

In 2021 bracht hij verschillende nummers uit met artiesten als Doja Cat, Swedish House Maffia, Kanye West, Rosalía en FKA twigs. Ook kwam het nummer Take My Breath uit, wat nu de eerste single van het nieuwe album Dawn FM is. Toch is de zanger opnieuw met een grote release gekomen en dat is een grote verassing voor fans, want The Weeknd kondigde deze week zijn nieuwe album pas aan.

Dit zijn de beste memes over het doolhof van The Weeknd tijdens zijn Super Bowl-optreden

Twitter

Het nieuwe album van The Weeknd – wat uit zestien verschillende nummers bestaat – wordt ontzettend goed ontvangen door fans. Ze schrijven namelijk allemaal dat ze de nummer goed vinden, maar hebben het ook over een geheime betekenis achter het album. Fans denken namelijk allemaal dat Abel Tesfaye heeft gedatet met niemand minder dan Ariana Grande.

Fans denken dat het allemaal te maken heeft mijn zijn nummers “I heard you’re married” en “How Do I Make You Love Me”. Ook is fans opgevallen dat Ariana Grande The Weeknd heeft ontvolgd nadat vandaag zijn nieuwe album Dawn FM is uitgekomen. Nu is de vraag of dit toeval is, maar fans lijken een hele duidelijke mening te hebben over dit onderwerp en ze bespreken het massaal op Twitter.

Het internet gaat los over het gezicht van The Weeknd tijdens de AMA’s, dit is waarom

Denk jij dat Abel Tesfaye en Ariana Grande een relatie hebben gehad?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.