Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 14 jan 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans irriteren zich massaal aan deze verhaallijn in And Just Like That

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij genieten ontzettend van de Sex and the City-reboot And Just Like That. Toch zijn er ook verhaallijnen in de nieuwe serie waar wij minder fan van zijn. Fans lijken het hiermee helemaal eens te zijn, want ze vertellen op Twitter massaal aan welke verhaallijn zij zich ongelofelijk irriteren.

If you know, you know.

And Just Like That

In And Just Like That volgen we Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York en zien we hoe zij hun leven als 50-jarigen leiden in New York City. Zo zien we dat Carrie haar sekscolumn heeft ingeruild voor een podcast, gaat Miranda weer terug naar school en zien we dat Charlotte het ontzettend druk heeft met haar kinderen.

Toch missen we een personage en dat is natuurlijk Samantha Jones. We weten allemaal dat ze uit And Just Like That is geschreven omdat ze zelf niet meer wou terugkeren. Nadat de eerste twee afleveringen online kwamen lieten fans direct weten dat ze totaal niet blij waren met de manier waarop Samantha uit de serie is geschreven. Ook zijn ze niet blij met sommige personages die nog wel in de serie zitten en ze laten op Twitter opnieuw van zich horen.

Verschijnt Aidan Shaw binnenkort in de Sex and the City-reboot And Just Like That?

Miranda Hobbes

Het is niet de eerste keer dat fans klachten hebben over Miranda. Zo vertelden fans een paar weken terug dat ze totaal niet blij zijn met hoe Miranda zich in And Just Like That gedraagt. Ze vinden namelijk dat Miranda niet meer dezelfde Miranda Hobbes is als in Sex and the City. Nu laten fans op Twitter weten dat ze ook helemaal klaar zijn met een bepaalde verhaallijn in de serie en het heeft opnieuw alles te maken met Miranda.

Als je de serie gevolgd hebt, weet je dat Miranda Hobbes de laatste afleveringen interesse toont in Che Diaz. Ze hebben aflevering 5 zelfs een moment gehad in de keuken van Carrie. Telkens als de twee personages elkaar tegenkomen noemt Miranda zichzelf Rambo en fans lijken zich hier ontzettend aan te irriteren.

Miranda And Just Like That twitter
James Devaney/GC Images

Twitter

Op Twitter gaan fans namelijk helemaal los over Miranda die zichzelf Rambo noemt en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “grateful “and just like that” airs weekly because sanity-wise I don’t think I’m capable of binge-watching miranda call herself “rambo” every episode.”

Andere fans schrijven: “I get second hand embarrassment every time Miranda refers to herself as Rambo #AndJustLikeThat”, “If I have to endure Maranda calling herself Rambo one more time #AndJustLikeThat” en “Every time Miranda says “It’s me… Rambo” It’s giving Mean Girls cool mom vibes — And I literally LOL. Please stop trying to make us like that nickname for you sis 😭#AndJustLikeThat.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.