Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 4 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans hebben allemaal dezelfde kritiek op de nieuwste Instagram-post van Kendall Jenner

De Kardashian-Jenners zijn de laatste tijd weer ontzettend vaak in het nieuws. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want hun nieuwe realtiyserie kan elk moment beginnen en fans zijn aan het afwachten tot Kylie Jenner bevalt. Toch lijken fans Kendall Jenner ook in de gaten te houden en ze zijn niet blij met de nieuwste Instagram-post van het model.

Fans zeggen allemaal hetzelfde onder haar post.

Kendall Jenner

Zoals we allemaal weten zijn de Kardashian-Jenners een behoorlijk grote deal op social media. Het is dan ook niet zo gek dan fans vaak vrij hoge verwachtingen hebben als het om hun berichten gaat. Naast Kim Kardashian en Kylie Jenner is ook het Instagram-account van Kendall Jenner een van de favoriete plekken om inspiratie te vinden.

Toch zijn er ook vaak fans die kritiek hebben op het model. Zo waren fans in shock door de onthullende jurk die Kendall Jenner naar de bruiloft van haar beste vriendin droeg. Ook zagen we het model laatst op Instagram verschijnen in niks meer dan een bikini en snow boots. Nu gaan fans opnieuw los door een Instgram-post van Kendall Jenner, maar dit keer geven ze massaal kritiek.

Dit drankspel van Kendall Jenner gaat viral en wil je dit weekend nog spelen

Kritiek

Kendall Jenner staat er niet om bekend dat ze veel deelt van haar persoonlijke leven. We zijn dan ook extra enthousiast als ze ons wel een glimp geeft van wat zij in het dagelijks leven doet. Toch zijn fans niet blij met de nieuwste Instagram-post die Kendall heeft geplaatst en ze zijn niet bang om dit te laten weten in de reacties.

Kendall plaatste de serie gisteren op Instagram met het bijschrift “Things I love:” Op de foto’s zijn een aantal momenten in Kendalls leven te zien, waaronder een foto van haar hond, selfies, gymfoto’s en haar autocollectie. Toch laten fans weten dat ze één ding missen tussen haar lijstje, want ze reageren allemaal hetzelfde onder de post.

Kendall Jenner reageert op kritiek over de jurk die ze droeg naar een bruiloft

Reacties

In en tussen de foto’s van Kendall Jenner is namelijk nergens haar vriend Devin Booker te zien en fans vinden dat hij zeker wel in de reeks ‘dingen waar ze van houdt’ hoort. Zo schrijft een fan: “Dang not D Book?” en andere fans schrijven: “Wheres Devin?” en “And DBook?”

We snappen natuurlijk dat fans – inclusief wij – schattige foto’s willen zien van het stel samen, maar we weten ook dat het stel behoorlijk privé is als het gaat om hun relatie. Toch zien we als we goed kijken een kleine knipoog naar Devin in de serie. Op de achtergrond van de sportschoolselfie is namelijk een basketbalshirt te zien en we hebben stiekem het vermoeden dat de foto is gemaakt in het huis van Devin.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.