Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 19 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Feline (20): ‘Mijn jongere zusje slaat me als ze haar zin niet krijgt’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Feline over haar verhaal.

Zussenrelatie

“Ik was 6 toen mijn zusje geboren werd, ze is dus zes jaar jonger dan ik. Nu ben ik 20, zij is 14. Dat we allebei in een ander levensfase zitten dat is duidelijk. Ik woon net op mezelf, zij woont natuurlijk nog thuis. Mijn zusje gaat door een lastige periode en ik merk dat ze wel struggelt met haar pubertijd. Ook vind ze het verschrikkelijk dat ik niet meer thuiswoon, waardoor ze extra naar tegen me doet af en toe. Ik snap ‘t wel, maar vind het zelf ook niet gezellig. Maar sindskort heeft ze iets nieuws, ze slaat me als ze haar zin niet krijgt. Als ze geen topje van me mag lenen dan geeft ze me een tik. Niet dat ik niks kan hebben, we duwen elkaar wel vaker. Maar inmiddels gebeurt het al vaker en als ik er iets van zeg zegt ze dat ik me niet zo aan moet stellen. Maar ik vind het geen leuke manier van met elkaar omgaan.”

“Mijn moeder vindt het ook allemaal niet zo erg, die vindt dat het bij onze zussenrelatie hoort. Maar ze slaat pas echt hard als mijn moeder er niet bij is. Met haar praten heeft dus geen zin, dan loopt het alleen maar uit op ruzie. Is dit normaal? Nee toch? Inmiddels denk ik dat ik maar gewoon even afwacht tot ze weer wat beter met haar emoties kan omgaan.”

Jasmijn (26): ‘Ik ging vreemd terwijl ik anderhalve maand zwanger was’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.